Kad Amal Kluni obuče šljokice, holivudske dive mogu samo da zatraže savet

Amal
Foto: John Angelillo / UPI / Profimedia

Versaće koji šljašti na prelepoj Amal!

Odevena u zlatnu haljinu Atelier Versace, sa perlicama koje podsećaju na kristalni luster, Amal Kluni se pridružila svom suprugu Džordžu Kluniju na inauguracionoj dodeli Albi nagrada – novom događaju koji su ustanovili njih dvoje u okviru Kluni fondacije, a u čast svetskim braniocima pravde (novinarima, borcima za ljudska prava), koji su su u velikom riziku zbog onoga što rade.

Amal
Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

S obzirom na to da je bila domaćica te gala večeri, Amal je bila inspirisana izgledom flaperki iz 1920-ih. Silueta i zamršeni ukrasi na njenoj zlatnoj haljini odisali su glamurom starog Holivuda, a njena frizura i jarko crvene usne dodatno su unele retro look. Srebrnim sandalama je samo upotpunila detalje s haljine.

Amal
Foto: THEHAPABLONDE / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Brend Versace stoji iza nekih od njenih najboljih stajlinga do sada. Ova modna kuća je dizajnirala i limun žutu haljinu koju je Amal nosila za svoj debi na Kanskom filmskom festivalu 2016. Zatim, nakon što je rodila blizance 2017. godine, vratila se na crveni tepih u sličnoj, eteričnoj ljubičastoj haljini.

Amal
Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Posle Džordža Klunija, Versace je definitivno Amalin savršen plus jedan.

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad