Ćerka Ketrin Zite Džouns više liči na Majkla Daglasa

Poznati 21. jul 202116:30 > 16:33
Ketrin Zita Džons
Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons; Foto: Peter Kramer / Zuma Press / Profimedia

Ćerka Ketrin Zite Džouns ipak nije preslikana majka nego - otac! Osamnaestodišnja ćerka Ketrin i Majkla Daglasa odiše gracioznošću svoje majke, ali ne možemo poreći da ipak više liči na žensku mlađu verziju 76-godišnjeg glumca.

Karis Zita Daglas danas ima 18 godina i skoro je završila srednju školu i to za International Baccalaureate.

 

Dodeli diploma su s ponosom prisustvovali majka Ketrin, otac Majkl i 20-godišnji brat Dilan, što je Ketrin Zita Džouns podelila i na svom Instagram profilu.

Ova devojka mnoge je očarala svojim ukusom i stilom, a neretko se mogu čuti komentari da kako odrasta sve više nalik majci Ketrin. Ipak, već na ovoj slici više dolaze do izražaja crte lica koje je „pokupila“ od oca.

U septembru 2019. godine majka i ćerka imale blizanački momenat pozirajući za naslovnicu magazina Vanity Fair.

Obe su nosile Fendi komplet sako i pantalone.

A u oktobru iste godine zajedno su radile na promociji legendarne Peekaboo torbice modne kuće Fendi.

„Mnogo smo se zabavljale na fotošutingu”, rekla je Karis i nastavila: „Imamo poprilično sličan smisao za humor i uvek se smejemo kada smo (moja majka i ja) zajedno. Ona je stvarno najzabavnija osoba koju poznajem.”

Ketrin Zita Džouns proteklih nekoliko nedelja provodi u svojoj vikendici na Majorci, zajedno sa mužem i svoje dvoje dece. Čak je objavila i video u zanosnom crnom kupaćem kako radi jogu na palubi svoje luksuzne jahte i fanovi su oduševljeni izgledom 51-godišnje glumice.

Ostaje nam da se pitamo da li će Dilan i Karis krenuti dobro utabanom glumačkom stazom svojih roditelja, ili će pak pronaći drugačiji poziv…

Bonus video: Monika Beluči

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram