Burne ljubavi Jelisavete Orašanin: Samo jednom muškarcu se uvek vraćala

jelisaveta orašanin
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon vesti da se glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić razvode, sve više se pominju njene bivše ljubavi.

Domaća javnost bruji trenutno o navodnom razvodu glumice Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića. Mediji prenose da je on podneo zatev za razvod posle sedam godina braka, da nekoliko meseci žive odvojeno.

Jelisaveta i Miloš su izlazili samo četiri meseca, a onda napravili svadbu i potom dobili dvoje dece.

Tim povodom pominju se i bivše Jelisavetine ljubavi.

Vuk Kostić

Velika Jelisavetina ljubav pre Miloša Teodosića bio je njen kolega Vuk Kostić, devet godina stariji od nje. Bili su pet godina zajedno od 2011, veza im je bila burna i na kraju su raskinuli, mada se šuškalo da je svadba blizu.

„Otkako sam sa Jelisavetom, promenio sam se nabolje. Ona je u moj život ušla u trenutku kada mi je bila potrebnija nego ja njoj. Umirila me je, ozdravila, a ja sam se ostavio nekih loših navika“, pričao je glumac.

A Jelisaveta je, s druge strane, ponosno isticala čime ju je Vuk, veliki zavodnik, osvojio.

„Osvojio me je svojom iskrenošću, neposrednošću i duhovitošću. Osvaja me ljubavlju koju mi svakodnevno pruža“, rekla je tada glumica.

I mada su se neko vreme stalno vraćali jedno drugom posle razlaza, na kraju od svadbe ništa nije bilo.

Momir Gajić

Kao Jelisavetin bivši, osim Vuka Kostića, pominjao se i košarkaški trener Momir Gajić, inače bivši dečko pevačice Rade Manojlović.

Jelisaveta ga je navodno upoznala u jednom izlasku s društvom, nakon raskida sa Vukom. Vezu su počeli na proslavi njegovog rođendana i kratko bili zajedno.

A što se Rade tiče, ona je zbog Momira ostavila pevača Milana Stankovića sa kojim je tada bila u vezi.

Momir je potom otišao da živi na Floridi i u srećnom je braku sa Nevenom Ninković iz Kragujevca, koja se bavi pravljenjem dečjih torti i s kojom ima dvoje dece.

Dušan Šušnjar

Jelisaveta je Dušana upoznala preko zajedničkih prijatelja i među njima se odmah stvorila hemija. Ali njihov odnos nije bio ozbiljan jer je tada još uvek bila sa Vukom.

Tek posle nekog vremena su se zbližili, ubrzo i počeli da objavljuju fotografije iz provoda.

Dušan je završio privatni fakultet u Beču, a onda se zaposlio u jednoj firmi u Beogradu. Bavio se i manekenstvom i godinama važi za jednog od največih domaćih frajera.

On je u braku sa Anjom Skuletić, inače bivšom devojkom Bogdana Bogdanovića, eks modelom i influenserkom.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram