Bila je najseksi srpska glumica, pa u Los Anđelesu osvojila bogataša, a onda se razvela u kobnoj 7. godini braka

marija karan
Foto: Instagram/marakaran; A.K./ATAImages

Kum joj bio holivudska zvezda.

Posle Zemunske gimnazije i studija glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu ona je postala jedna od najpopularnijih domaćih glumica. Uz to, proglašena je za najpoželjniju slobodnu ženu u Srbiji i najseksepilniju domaću glumicu današnjice, a izabrana je i za Srpkinju sa idealnim proporcijama lica.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija Karan intrigira javnost i svojim ljubavnim životom, a posebno se govorilo o njenoj udaji za američkog agenta holivudskih zvezda Džoela Lubina.

Prvo je 2006. godine Marija počela da živi u Londonu gde se školovala, a 2009. godine se preselila u Los Anđeles gde je počela da gradi karijeru. Vrlo brzo se navikla na tamošnji stil života i stekla dosta prijatelja.

Godine 2012. godine je počela da se zabavlja sa Džoelom, jednim od najuspešnijih holivudskih agenata koji je sarađivao sa velikim zvezdama kao što su Tom Kruz, Džordž Kluni, Kristina Agilera.

Foto: Neilson Barnard / Getty images / Profimedia

U jednom intervjuu je otkrila da je on divan i uspešan čovek koji je podržava u onome što radi i da voli Srbiju. Kod njega je najviše cenila iskrenost, hrabrost i dobru organizovanost.

U aprilu 2014. godine njih dvoje su se verili, a ubrzo i venčali u Beogradu. Kum im je bio čuveni holivudski glumac Rejf Fajns.

Nakon toga su otišli na medeni mesec na ostrvo Bora Bora.

Sve je delovalo idilično. Dobili su sina Marka Lea.

Međutim, razveli su se 2021. godine.

Njihov brak je pukao posle sedam godina, što stručnjaci inače nazivaju baksuznim periodom, tj. godinom kad se mnogi brakovi raspadaju.

Taj mit o kobnoj sedmoj godini braka, čini se, ima i naučnu osnovu. Stručnjaci kažu da baš tada prođe zaljubljenost i strast, pa umesto uživanja prevlada briga o deci, finansijama, stalnim životnim problemima…

To jeste prirodan proces, ali njega mnogi ne prođu uspešno. Počnu da shvataju da zapravo i nisu jedno za drugo kao što se to činilo na početku, da zapravo nemaju ista interesovanja i pogled na život.

I onda se raziđu, slično kao Marija i Džoel.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram