Gde je nestao Petar Kapisoda, zaboravljeni dečko Marije Karan? Ne biste ga prepoznali

Važio je za velikog zavodnika.

U medijima je juče odjeknula vest o veridbi poznate glumice Marije Karan i njenog izabranika biznismena Marka Gvozdenovića, sina crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića.

Poznato je da glumica iza sebe ima neuspeli brak sa američkim agentom Džoelom Lubinom sa kojim je dobila sina Marka Lea, ali malo ko se seća njene bivše ljubavi, nekadašnjeg jugoslovenskog i crnogorskog rukometaša Petra Kapisode.

Marija i Petar uplovili su u romansu 2011. godine, a kako su tada pisali mediji Kapisoda je navodno zbog glumice ostavio verenicu, bosansku voditeljku Dejanu Rosuljaš sa kojom se zabavljao skoro dve godine. A Marija je tada zbog Petra na čekanje stavila svoju vezu s jednim misterioznim holivudskim producentom za kojeg je u intervjuu za Story tvrdila da nije javna ličnost.

Glumica i bivši rukometaš upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a njihova veza trajala je svega četiri meseca.

Kapisoda je pored uspešne sportske karijere, punio medijske stupce i svojim ljubavnim životom. Svojevremeno je važio za velikog šarmera i miljenika žena, a na njegove izvajane mišiće pale su manekenka i bivša misica Tijana Stajšić, sa kojom je bio u dugogodišnjoj vezi i nekadašnja Modelsica Ivana Stamenković Sindi, a povezivali su ga i sa Oljom Crnogorac i manekenkom Suzanom Milutinović.

Njegov život obeležila je i porodična tragedija kada je njegov brat Filip Kapisoda ubio pevačicu Kseniju Pajčin, a zatim izvršio samoubistvo.

Sa reprezentacijom Jugoslavije Petar je osvojio bronzane medalje na Svetskim prvenstvima 1999. u Egiptu i 2001. u Francuskoj.

Iako se već duže ne bavi aktivno sportom, Kapisoda i danas odlično izgleda.

Danas ima 47 godina i obavlja odgovornu funkciju predsednika Rukometnog saveza Crne Gore, pa su skoro sva njegova pojavljivanja vezana za promociju sporta kome je posvetio život.

„Nisam voleo suva atletska zagrevanja tokom priprema, a najmanje sam voleo da stojim u vrsti. Nije me držalo mesto. Voleo sam da budem fit i uvek sam trenirao više od ostalih. Vežbam i danas kad sam ‘debelo’ u penziji“, rekao je Petar za jedan crnogorski portal.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram