Ko je bivši muž Marije Karan koji joj je nakon razvoda kupio penthaus

marija karan
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages.

Sada je našla novu ljubav.

Nova vest u svetu domaćih poznatih je da se verila glumica Marija Karan.

View this post on Instagram

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

Njen budući suprug je Marko Gvozdenović, sin crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića, nekadašnjeg ministra u Vladi Crne Gore.

Mariju je Marko verio u avgustu ove godine dok su se zajedno provodili na letovanju u Crnoj Gori. Kako pišu domaći mediji, njih dvoje su veridbu čuvali u tajnosti zbog Marijinog bivšeg supruga Džoela Lubina.

A ko je Džoel?

Marija je nakon velikog uspeha u Srbiji otišla u Ameriku i tamo upoznala poznatog producenta. On je ujedno i agent holivudskih zvezda poput Toma Kruza i Eštona Kučera.

Foto: Charley Gallay / Getty images / Profimedia

Venčali su se u Los Anđelesu i u Beogradu 2014. godine. U Americi je napravljena luksuzna zabava, a u Srbiji intimna proslava nakon crkvenog venčanja.

Marija i Džoel Lubin su nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima, trudeći se da održe porodičnu atmosferu kako bi njihov sin imao lepo i srećno detinjstvo.

Kako su medji tada pisali, glavni razlog razvoda je bio to što je glumica želela da se vrati poslu, a nije mogla da dobije angažman u Holivudu, pa je često putovala u Srbiju. Velika udaljenost i poslovne obaveze su ih razdvojile i rešili su da posle sedam godina stave tačku na svoj brak.

Zanimljivo je i što se potom govorilo da je Mariji bivši muž kupio penthaus na Dorćolu gde se smestila sa sinom.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram