Mariju Karan ovakvu do sad niste videli: Zbog ove fotke svi joj aplaudiraju

Iza uživanja u luksuznim destinacijama krije se jedna sasvim obična devojka.

Marija Karan (41) nedavno je boravila na letovanju u Crnoj Gori gde je punila baterije za nove glumačke izazove, a sudeći po fotografijama na njenom Instagramu, glumica je i te kako uživala.

Ona je sa svima delila trenutke morske radosti sa plaže, kao i fotke pored bazena gde je pozirala u belom bikiniju sa prijateljicama.

Međutim, njena najnovija fotografija iznenadila je korisnike ove društvene mreže jer je sušta suprotnost svim prethodnim objavama. Naime, Marija je objavila fotku na kojoj se može videti kako sedi na merdevinama pored jedne stare kuće u sasvim prirodnom izdanju.

Marija je za boravak u prirodi obukla žutu kratku haljinu, oko struka vezala košulju, dok je od obuće odabrala bele udobne patike. Primetili smo da glumica obožava jedan model mačkastih sunčanih naočara jer se ovog leta bukvalno od njih ne odvaja. Ovaj šik model nosila je u više navrata, što se može videti na njenom Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

Glumica je ovom objavom izazvala oduševljenje fanova jer je pokazala da se iza uživanja u luksuznim i skupim destinacijama, zapravo krije jedna sasvim obična devojka.
„Bravo“, prirodne slike, a ne samo nešto fensi“, „Bravo za ovakve fotke, prirodne“, pisali su joj u komentarima pratioci.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram