Bez imalo šminke: Džulija u izdanju u kakvom je retko viđamo

džulija roberts
Foto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džulija Roberts uvek privlači pažnju bez obzira gde se nalazi – u glamuroznoj kreaciji na neom važnom događaju ili u ležernom izdanju prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti.

Da zgodna žena voli udobnost, potvrdila je još jednom serijom novih fotografija koje su snimljene na australijskim ulicama.

Foto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Fotografi su snimili Džuliju Roberts tokom šopinga u gradu Gold Coast gde se trenutno nalazi zbog snimanja scenarističkog i rediteljskog projekta Ola Parkera po imenu Ticket to Paradise, a u kojem glumi uz Džordža Klunija.

Džulija i Džordž u filmu tumače razvedene supružnike koji zajedno odlaze na Bali kako bi sprečili svoju ćerku da se uda za lokalca, piše azra.ba.

Foto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S obzirom na to da u Australiji uskoro počinje leto, američka glumica odabrala je vrlo jednostavnu i nosivu kombinaciju kojom je dominirala laganija odeća. Odabrala je crni kombinezon kratkih rukava i uparila ga s ravnim papučama kakve rado nose i dame kod nas.

Kombinaciju je zaokružila heklanim cegerom u šarenim bojama, a oči je sakrila od znatiželjnih pogleda naočarima za sunce predimenzioniranog okvira. Na glavi je neko vreme nosila i takozvanu bucket kapu koju je nabavila tokom kupovine.

U ležernom izdanju i bez imalo šminke na licu – samo su retki prolaznici prepoznali holivudsku divu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: MONIKA BELUČI