Bekamov sin uradio nešto što ne bi nijedan muž na Balkanu

Bruklin Bekam i Nikola Pelc, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bruklin Bekam je naš novi idol.

Bekam mlađi se venčao sa zvezdom serije ‘Bates Motel’ Nikolom Pelc, a na svadbi je bilo više poznatih ličnosti nego na mnogim crvenim tepisima. Iako se šuškalo o mogućim promenama prezimena, najstariji sin bivšeg fudbalera Dejvida Bekama i Viktorije Bekam stao je na put svim tračevima jednim postom na Instagramu.

Ispod je napisao ‘Gospodin i gospođa Pelc Bekam’. Tako je potvrdio da će prezime supruge koristiti kao svoje srednje ime. Nezamislivo u Srbiji, zar ne? Jeste li prisustvovali ijednom venčanju na kom je on rekao da preuzima prezime žene koju voli? Čisto sumnjamo.

Naravno, venčanje je bilo veliko, a Valentino venčanica koju je glumica nosila – posebno zanosna.

O ovom događaju se danima priča i na Tviteru.

„Možete bukvalno da identifikujete različite faze Beksa tokom njegove karijere samo gledajući njegovu decu”, napisao je jedan tviteraš.

Osim novog prezimena, tema na mrežama su i Bruklinove strasti koje uključuju kuvanje i fotografiju, koju je prikazao u knjizi fotografija koja je postala viralna.

„Kad god neko želi da mu objasnim privilegiju, samo mu pokažem na knjigu fotografija Bruklina Bekama“, napisala je kreativna direktorka Natali Gordon.

„Nadam se da Bruklin Bekam fotografiše i priprema hranu na njegovom venčanju”, još je jedan od komentara.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram