Ko je Jovana koja je preuzela Instagram Viktorije Bekam

Foto: Instagram/jovanarajacic

Ako danas poželite da pogledate Instagram profil Viktorije Bekam, velike su šanse da nećete videti nju već jednu - Jovanu.

Viktorija Bekam sinonim je za eleganciju, ali u poslednje vreme sve više se okreće sportskim trendovima. U centru svega toga pojavila se i jedna Sarajka koja je danas, nakratko, bila zadužena za Instagram profil Viktorije Bekam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Viktorija je sasvim iznenadila svoju publiku nakon što je svoj nalog preokrenula u potpunosti kako bi promovisala svoju novu sportsku liniju. A počasno mesto u tom novom projektu ima Jovana Rajačić, ekspertkinja za fitnes sa ovih prostora.

Naime, kao se da videti u objavama na Viktorijinom profilu, Jovana je snimila i objavila trening kojim poziva na vežbanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Ispostavilo se zapravo da je ideja da kroz Jovaninu sportsku priču publika bolje doživi važnost vežbanja i da se promoviše kolaboracija Viktorije Bekam sa jednim sportim brendom.

Danas je Jovana na čelu platforme LIVENow Fitness koja ljude povezuje sa stručnjacima za vežbanje, ali i pruža mogućnost da se čuju neverovatna iskustva drugih širom sveta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana (@jovanarajacic)

Ona je završila master studije u međunarodnom marketingu i sedam godina radila za agenciju globalnih komunikacija preko odnosa s medijima, raznih događaja, marketinga za influensere i talente i sarađivala sa velikim brendovima.

Kao šlag na tortu sada je došla – Viktorija Bekam.

Inače, Jovana, koja je rodom iz Sarajeva, ima dosta poznatiju stariju sestru Andreu koja je u braku sa francuskom fudbalskom legendom Tjerijem Anrijem.

Majka Tatjana je profesorka ruskog jezika, a otac Nebojša jedan je od najuglednijih plastičnih hirurga u BiH, a trenutno radi u Kuvajtu, gde vodi Kliniku za lečenje opekotna i plastičnu hirurgiju. Upravo u Kuvajtu su Andrea i Jovana završile srednju školu, da bi nakon toga nastavile obrazovanje u Americi, gde su u sklopu ekonomskog fakulteta obe završile studije menadžmenta.

Jovana je nakon studija otišla da živi Španiju, a potom ju je put odveo u London.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Joga vežbe