Svet ismeva sina Dejvida Bekama zbog blam emisije

Foto: Vogue / Ferrari / Profimedia

Bruklin Bekam, sin slavnih roditelja Dejvida i Viktorije, postao je predmet ismevanja širom sveta. Ljude najviše iritira podatak da je zbog svoje kulinarske emisije angažovao ekipu od 62 osobe, a produkciju platio 100.000 dolara - da bi ga snimili kako pravi običan sendvič.

U jednoj od osmominutnih epizoda, Bruklin (22), koji nema završenu školu za kuvara, pokazuje svojim fanovima kako da naprave sendvič s krompirom, salatom od kupusa i prženom oradom.

Prema pisanju Njujork posta, za snimanje emisije je imao ogroman tim profesionalaca, uključujući profesionalnog kuvara koji odobrava recepte, pet kamermana i devet producenata.

Bruklin se našao na udaru kritika i zbog svojih kuvarskih veština. Nedavno je nekoliko profesionalnih kuvara skrenulo pažnju na Bruklinov nedostatak obuke i stručnosti.

U snimku pravljenje sendviča, Bruklin zapravo nije napravio nijedan sastojak, već je jednostavno namazao majonez na pecivo i posložio već gotovu sadržinu.

Bruklinova porodica se pominje u svakoj epizodi, a izvor Njujork posta tvrdi da sve što on radi režiraju njegovi roditelji.

Njegov urnebesan recept za sendvič dolazi četiri meseca nakon što je bio ismevan zbog još jednog televizijskog kulinarskog blama – kada je napravio običan doručak tokom segmenta o hrani u emisiji The Today Show.

Podelio je svoj „recept” za engleski doručak, jelo koje je „naučio od svoje prabake”. U pitanju je bio opet običan sendvič sa slaninom. Mnogi su kritikovali emisiju što su pozvali Bruklina kada ima toliko talentovanih i kvalifikovanih kuvara koji se bore za posao zbog pandemije.

***

Bonus video: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram