Ana je bila omiljeno TV lice, pa nestala iz Srbije – sad izgleda bolje nego ikad

Foto: Instagram / anafranic_

Ana radi na sebi i to se vidi.

Ana Franić postala je omiljeno TV lice kada je bila zvezda popularne serije „Mješoviti brak“. Nakon duže pauze i života u Hrvatskoj, glumica se vratila u Srbiju, a nedavno smo imali priliku da je gledamo u mnogim ostvarenjima, među kojima su najzapaženija „Ime naroda“ i „Močvara“.

Tada je postalo jasno da nam je Ana Franić nedostajala na velikim i malim ekranima, međutim glumica je i u Hrvatskoj radila, ali u pozorištu.

Na Instagramu, Ana objavljuje fotografije na kojima izgleda bolje nego ikad – glumica vredno trenira i rezultati se i te kako vide.

Njen životni put je veoma zanimljiv. Ana je postala studentkinja glume sa 17 godina, a na početku karijere imala je nekoliko veoma zapaženih uloga.

Međutim, zbog ljubavi je napustila Srbiju, kada je uplovila u romansu sa Markom Ižakovićem iz Splita. Marko je inače profesionalni ronilac, a Ana se s njim preselila u Hrvatsku. U braku su dobili dvoje dece, međutim nakon razvoda pre dve godine, Ana se vratila u Srbiju.

Glumica je neko vreme igrala u splitskom pozorištu, a zbog porodice je imala i pauzu u karijeri od pet godina.

„Da nisam otišla u Hrvatsku, ja ne bih bila ja, ne bih sebi oprostila da to tada nisam uradila i bilo je divno. Imam dvoje divne dece iz cele te priče. Imaju tri i pet i po godina, i pošto su dva dečaka, nikada mi nije dosadno, a kada snimam i radim čuva ih moja mama“, otkrila je Ana.

Zanimljivo je da Ana smatra kako gluma nije ženski posao.

„Glumice imaju vrlo specifičan put. Kad si mlada, ima više posla jer u svakom scenariju postoje ljubavne priče, neke heroine. A onda čekaš dok ne počneš da igraš majke. Posle četrdesete stižu karakterne role i više nije bitno kako izgledaš“, izjavila je.

Međutim, Ana trenira crossfit, pa redovno piše o značaju sporta u njenom životu. Takođe, trening joj je doneo samopouzdanje da često deli i golišave, seksi fotke na mrežama.

***

BONUS VIDEO: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram