Gde je nestala lepa glumica iz serije „Greh njene majke“

Foto: Youtube printsceen / RTS prikazuje

Napustila je Srbiju.

Glumica Ivana Jovanović očarala je srpsku publiku kada je oživela lik Nede u seriji Zdravka Šotre „Greh njene majke“.

Ovu seriju često imamo priliku da ponovo gledamo na televiziji, međutim Ivana Jovanović se odavno ne bavi glumom – a nije aktivna ni na društvenim mrežama.

Ona je pre osam godina otkrila da je napustila Srbiju i potpuno promenila zanimanje. Njen suprug je arhitekta Nemanja Čuturilo i imaju sina Viktora.

Sreću su potražili u Kaliforniji, gde Ivana radi kao menadžerka restorana i joga instruktorka.

„U Los Anđeles sam došla turistički, ali sam shvatila da su grad, priroda, okean i pozitivni ljudi, koji ne osuđuju nego glorifikuju slobodu i radost, mnogo zdravija okolina za moga sina Viktora. U Beogradu svi roditelji puše, a deca odrastaju u njihovom dimu i sebičluku paljenja cigarete. Ovde to rade samo uličari. Srpska prestonica je previše tmurna za moj razigrani du“, rekla je za Novosti.

„Mnogo pišem i učim sina umetnosti življenja do daske! Slikam i predajem jogu. Glumi mogu da se vratim kad god poželim, jer je ona uvek u meni. Hoću da pred kraj života kažem sebi: ‘Živela si baš kako si htela i nije te strah od nepoznatog obmanuo ni u jednom trenu. Inspirisala si i pomogla mnogima da budu ono što jesu, da ismeju grohotom očekivanja onih koji oponašaju druge, a najminimalniji odskok iz te imitacije nazivaju originalnošću’. To sam često zapažala kod glumaca“, govorila je ranije.

Glumica je često isticala da nema konvencionalan brak, ali da su suprug i ona pronašli jedno drugo.

„Život počinje tek kada ste voljeni. Ne mislim da ljudi u brak treba da uđu tek kada prožive neke stvari u životu jer je najlepše živeti sa leptirićima u stomaku. Našla sam osobu koja je sklona ludovanju isto koliko i ja pa nam brak nije ni nalik onim konzervativnim supružničkim zajednicama“, rekla je za Gloria.

***

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram