Gde je danas i kako izgleda Rada Radenović

Rada Radenović Foto: Zoran Lončarević

Srpska Hali Beri.

Voditeljka Radmila Rada Radenović je dugo važila za jednu od najlepših srpskih voditeljki, a da lepota nije prolazna, pokazuje i u petoj deceniji života.

Njena dugogodišnja karijera vezana je za televiziju Pink, čije je bila zaštitno lice, ali već neko vreme je nema na malim ekranima, nakon kratkog pojavljivanja kao voditeljke u prvoj sezoni Zadruge, Rada se potpuno povukla iz javnog života.

Zbog njenog atraktivnog izgleda mnogi su je prozvali srpskom Hali Beri, a takođe je jedna od prvih javnih ličnosti koja se slikala za „Plejboj“, 2005. godine.

Mi sada možemo da vidimo na njenom Instagram nalogu da se Rada ni malo nije promenila iako je skoro napunila 42 godine.

O privatnom životu nikada javno nije govorila pa se tako o njemu zna vrlo malo.

Mediji su spekulisali da je 2010. godine bila u vezi sa crnogorskim biznismenom iz koje romanse se rodio njen sin Petar koji sada ima 11 godina.

Biznismen je tada bio u braku i govorkalo se da je zbog lepe voditeljke ostavio suprugu sa kojom ima dvoje dece.

Rada je priznala da nikada nije živela sa ocem svoga sina i da više nisu zajedno, ali da su dete rodilo iz najveće ljubavi, on se vratio supruzi i dalje se o tome ništa nije pisalo.

#social-embed_4

Sudeći po fotografijama na Instagramu Rada najviše voli da svoje slobodno vreme provodi u društvu svog sina i kućnih ljubimaca, a čime se ona sada bavi izgleda da će ostati misterija.

***

Bonus video: TOP 10 najlepših srpskih brineta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram