11 glumica koje bi mogle da glume Madonu u filmu o njoj

Madona
Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svaka od glumica iza sebe ima šarenoliku karijeru, a stručnjaci i fanovi su baš njih odabrali kao najbolje kandidatkinje za ulogu ove pop ikone.

Dugo je sanjala o tome, a sada taj san ima i scenario – ‘Mali vrabac’. Ovo je naziv biografskog filma o Madoni koji snima Madona. Objasnila je i zašto je rešila da sama pravi film o sebi.

Popi kona je sarađivala sa nekoliko velikih imena, ali kako je rekla Džimiju Kimelu, jedan holivudski studio joj je poslao nacrt scenarija, koji je opisala kao „najstrašnije površno s*anje koje je ikad pročitala“.

„Zašto bi ti ljudi snimali film o mom životu? U scenariju ništa nije tačno, momak koji ga je napisao nema razumevanja za žene, ne ceni žene, ne poštuje žene“.

Tako je počela da piše scenario sa Dijablom Kodijem (Džuno), ali ga je zamenila sa Erin Vilson (Sekretarka), sugerišući da će sve ideje biti njene, autentične.

Sada kada je sve crno na belo, Madona je potvrdila početak audicija za glavnu ulogu: „One su nadrealno iskustvo, ali ja uživam da plešem uz klasike!“.

Prema sajtovima, fanovima, stručnjacima, najboljih kandidatkinja za ulogu je čak jedanaest, prenosi IODonna.it.

Florens Pju

Kloi Grejs Morec

Lili Džejms

Džulija Garner

Kiernan Šipka

Ketrin Njuton

En Vinters

Sindi Svini

Paris Džekson

Kara Delevinj

Ana Sofija Rob

Koja se vama čini kao najbolja?

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram