Zašto je Boki Perić savršen frajer

bojan perić
Boki Perić Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Poznati glumac Bojan Perić biće voditelj novog šou programa Survivor, koji će premijerno i ekskluzivno biti emitovan na kanalu Nova S. Ova vest obradovala je mnoge posebno jer Boki važi i za velikog šmekera i za dobrog momka, što je više puta dokazao.

Lako je biti dobar momak

Otkako se proslavio u seriji Vojna akademija, Bojana Perića prati glas da je dobar momak. A da li je taj imidž ponekad naporan?

Boki Perić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Nije, ukoliko tako stvarno živite. Realno, nisam sklon nekim javnim ekscesima, pa mi ta etiketa ne predstavlja neki specijalni teg u svakodnevici. Naprotiv! Ispada da je u današnje vreme čak i lako biti dobar momak, jer nas okružuju opšti užas, nekultura i nevaspitanje. Ukoliko imate osnove lepog ponašanja, pristojno obrazovanje i imalo šarma, već odudarate. Nećete biti pozvani u neki rijaliti šou, ali ćete uspeti da privučete pažnju normalnih ljudi, koji isto tako tragaju za tim zrnom normalnosti u ovom nenormalnom okruženju. Najiskrenije sam srećan što omladina danas ima prilike da gleda novu plejadu mlađih glumaca. Bolje je da vole i ugledaju se na nas, nego na ostale spodobe koje ih  vrebaju i truju preko televizije“, rekao je Bojan u intervjuu za esquire.rs.

Priznao da nema posla

Nakon Vojne akademije Perića nije bilo ni u jednom od brojnih novijih većih domaćih projekata. Zbog toga je nedavno priznao da je razočaran, što je prilično hrabar potez.

Istakao je da ne zna kako bi objasnio zbog čega se to dogodilo.

„Nisam odbijao uloge, ali su izgleda zaboravili da postojim. Ma nije bitno! Naći će me neko drugi“, istakao je Perić.

Na pitanje da li je zbog toga tužan, kazao je:

„Nisam tužan, više sam razočaran”, rekao je za Blic.

Otkrio svoje najveće strahove

Tokom vanrednog stanja koje smo prošli zbog pandemije kovida, Perić je bio u tada propisanoj izolaciji od 28 dana, a potom otkrio koji su njegovi najveći strahovi. Tako je još jednom pokazao da i on, kao i svi mi, ima strahove koji ga muče.

„Celog života imam samo jedan strah – da će se zgrada srušiti, a ja ostati živ, ali zarobljen. Drugim rečima, strašna mi je sama pomisao da nemam slobodu kretanja, kao što je sada nisam imao. S druge strane, ni na trenutak nisam gubio iz vida zbog čega se sve dešava. To mi je bilo potpuno jasno i prihvatljivo, samo što sam mislio da će trajati 14, a ne duplo više dana. Čak i da nije bilo propisano, te prve dve nedelje ne bih kontaktirao ni sa porodicom, ni sa prijateljima, jer nikad sebi ne bih dozvolio da bilo koga, makar i nesvesno, ugrozim“, rekao je glumac u intervjuu za magazin Hello.

Za vakcinaciju

Prošle godine Bojan Perić je istakao koliko je važno da brinemo i o sebi i drugima i napomenuo zašto je vakcina protiv kovida važna.

„Moj cilj je da se nesmetano vratim svom životu. Britanci su okrenuli svoju naciju, dali su datum kao podsticaj, ideš pozitivnim smerom gledaš ka nečemu, imaš datum i ako se sve ispuni do tada, imaš datum kao podsticaj, da će sve biti u redu, da se ide na festivale, da se ide na utakmice, da se druži, da se odigravaju svadbe… Sve ono što život čini lepim, kada to okreneš kao podsticaj, treba okrenuti stvar na pozitivno“, kazao je Perić za N1.

Uz diskretne heroje

Pre nekoliko godina Boki je bio deo UNICEF kampanje Wanna Give – jer je tuđa sreća i moja sreća.

„Problem našeg društva je što svi žive samo za sebe i bave se samo svojom egzistencijom,“ istakao je popularni mladi glumac i dodao da je bitno da budemo svesni da smo deo društva i da budemo saosećajni prema drugima oko nas.

Rekao je i kako je moguće da svi udruženi možemo da napravimo promenu.

„Uvek sam uz diskretne heroje koji u miru i tišini svog doma učine nešto malo. I ova kampanja UNICEF-a pokazuje da svačije malo može da napravi puno.“

Zvezda serije Vojna akademija svestan je da ima veliki uticaj na mlade među kojima je veoma popularan i napominje da vodi računa na koji način će taj uticaj iskoristiti.

„Ne postoji lepši način da se popularnost i to što se ugledaju na vas iskoristi nego da ljude podstaknete da učine nešto dobro. Bitno mi je što dajem primer mladim ljudima i podstičem ih na ispravno razmišljanje ne samo o sebi već i o drugima. Tako činimo dvostruko dobro.“

Boki Perić Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

*

Bojana Perića, koji je rođen 15. oktobra 1985. u Beogradu, prvo smo zavoleli kao buntovnog Danijela Stošića u seriji i filmovima Vojna akademija.

Potom smo ga gledali kao Nikolu Ristića u seriji Urgentni centar.

Uživali smo i da ga gledamo u ulozi voditelja u muzičkoj emisiji Tri boje zvuka. Sada jedva čekamo da uz njega pratimo avanture učesnika novog serijala šou programa Survivor.

BONUS VIDEO: Intervju sa glumcem Bojanom Perićem

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram