Ko su najbolji frajeri iz srpskog Survivora

survivor
Foto:Vladislav Mitić/Nova.rs/Zoran Lončarević/E-Stock

Survivor je jedan od najuspešnijih svetskih televizijskih formata, koji više od dve decenije niže izvanredne rezultate i zabavlja gledaoce širom sveta, a uskoro stiže i na Nova S. To je idealna prilika da se podsetimo naboljih frajera koji su obeležili prethodne sezone ovog TV formata koji se snima na predivnoj egzotičnoj lokaciji i donosi brojna uzbuđenja.

Nemanja Pavlov

Zgodni barmen iz Valjeva koji živi u Novom Sadu bio je pobednik sezone snimljene u Panami. Sebe je za Survivor predstavio kao društvenog i komunikativnog momka, koji voli rafting, rakiju… i, naravno, žene, iako ga one najčešće izbace iz takta. Jedini je takmičar koji se nije libio da prizna da razmišlja o seksu na pustom ostrvu.

Kaže da je iskren, snalažljiv, siguran u sebe. Smetaju mu glupost, nabeđenost i laž.

Aleksandar Krajišnik

Aleksandar Krajišnik iz Majura kod Šapca bio je najmlađi učesnik Survivora, a pobedio je u sezoni snimanoj na Filipinima.

Radio je tad kao vozač i govorio kako su automobili njegova strast. Rođen je u Zadru odakle je zbog rata morao da se iseli u Bjeljinu, a kasnije se doselio u selo pored Šapca. On je i strastveni lovac i na njegovom zidu nalazi se retki trofej – pravi, pravcati vuk kome je Aca lično došao glave.

Andrej Maričić

Andrej Maričić je srpski TV voditelj, avanturista, maneken i pobednik treće sezone takmičenja Survivor. Karijeru je počeo kao maneken, a ubrzo se preselio na male ekrane i odlično snašao u ulozi voditelja. Pokrenuo je u međuvremenu vlastitu emisiju „Bez granica s Andrejem“ koja se emituje na televiziji NOVA S. On je veliki avanturista koji istražuje najzabačenije delove sveta i preko svog objektiva ih donosi do nas.

Vladimir Vuksanović

Poznati maneken iz Beograda, rođen 14. januara 1988, proslavio se između ostalog i jer su ga povezivali sa mnogim poznatim ženama u Srbiji. Na njegovo savršeno izvajano telo žene ne ostaju imune, naročito kada se prošeta pistom. Ipak, Vlada svoj posao više doživljava kao hobi jer se pored toga posvetio i studijama ekonomije.

Srećnim ga čine male svakodnevne stvari, a za sebe misli da je iskren, pošten i druželjubiv. Istrajan je, kad nešto započne, to i završi. Ljuti ga nepoštovanje dogovora i nepravda.

Osim što redovno ide u teretanu, Vlada često igra fudbal, košarku, stoni tenis i tenis.

Toni Zen

Makedonski reper koji ima nekoliko albuma iza sebe priznao je pred ulazak u Survivor da mu je novac veliki motiv za učešće u rijalitiju. Završio je srednju školu za fizičku kulturu, a živi u Skoplju. Veoma je popularan u celoj Makedoniji. Sa svojim menadžerom vlasnik je nekoliko klubova.

Milan Gromilić

Baletski igrač iz Beograda. rođen 6. septembra 1979, bio je prvak Pozorišta na Terazijama kada se prijavio za Survivor. Oženjen je Katarinom, koju je upoznao upravo u Pozorištu na Terazijama gde oboje rade kao baletani.

Za sebe je kazao kako ga nepravda izbacuje iz takta i spreman je da se izbori za istinu. Dobro naoružan argumentima, retko gubi u raspravama. U poslu je perfekcionista. Zna da to zahteva veliko angažovanje i da je često iscrpljujuće, ali svestan je da je uspeh jedino tada zagarantovan. Lenjost jednostavno ne trpi.

BONUS VIDEO: Počinje potraga za učesnicima Survivora

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram