Zaspala je u vozu, a potez stranca ju je ostavio bez teksta

Njena priča 12. okt 202110:34 > 10:44
Foto:printscreen/instagram.com/sabrinaaloueche

Glumica Sabrina Aloueče podelila je situaciju koja joj je se dogodila dok je putovala vozom i koja joj je vratila veru u ljude.

„Zaspala sam sinoć za vreme četvorosatnog putovanja natrag u London. Baš sam čvrsto zaspala. Sama sam sedela tako da mi je torba na stolu bila otvorena, a telefon je stajao na stolu. U ušima sam imala slušalice iz kojih je treštala muzika.

Probudila sam se dok smo ulazili u Euston i primetila da, osim grupe vrlo pijanih i bučnih momaka na drugoj strani, u vozu sedi jedan muškarac. I on je odlučio sesti odmah preko puta mene iako je bilo slobodnih mesta. Uspaničila sam se. Da li me je snimao?“ napisala je Sabrina.

„Kad sam krenula van iz voza, taj čudak koji je seo preko puta devojke koja je spavala me potapšao po ramenu. ‘Nisam hteo da te uplašim, samo nisam htio da spavaš a da niko ne pazi na tebe’, rekao je. Sedeo je tamo sve vreme samo kako bi pazio da ja budem sigurna“, ispričala je, prenosi Index.hr.

Njena priča je postala viralni hit.

„Kakva divna priča, svi muškarci bi trebalo da budu takvi“, „Predivna priča, sve pohvale gospodinu“, pisali su mnogi.

Ipak, bilo je i onih manje impresioniranih.

„A nije te mogao štititi s par sedišta dalje?“, „Aha, ovo je jedna klasična priča o patrijarhatu“, bunili su se neki, a glumica je odgovorila.

„Uz dužno poštovanje, on se potrudio da ispadne da ne putujem sama. Bi li žene trebale uopšte da imaju potrebu da ih neko štiti? Ne. Ali da li im je zaštita potrebna? Bojim se da da“, zaključila je.

***
Bonus video: Verovanja kod našeg naroda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram