Kejt Vinslet je ljubav svog života upoznala neočekivano – usred požara

Kejt Vinslet
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kad se najmanje nadaš - onda se desi.

Ako neko zaslužuje da bude voljen, to je Kejt.

Ljubavni život zvezde “Titanika” nije bio lak. Kao neko ko je bio veoma uspešan u karijeri, njeni prethodni brakovi nisu funkcionisali onako kako se nadala. Kejtin prvi brak trajao je samo tri godine, a drugi osam. Postala je majka Mije 2000. godine i Džoa 2003. godine.

Foto: – / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pošto nikada ne možemo da znamo šta se zaista dešava između bračnih parova, Kejt je podelila ove reči kada su je pitali o njenim razvodima: “Poznajem mnogo ljudi koji nisu u očima javnosti, a koji su prošli kroz nekoliko brakova, zaista znam. I to su upravo karte koje mi je život podelio. Nisam planirala da to bude tako.”

Godine 2011. popularna glumica je bila na odmoru sa svojom ćerkom Mijom i sinom Džoom na ostrvu Neker, koje pripada milijarderu Ričardu Bransonu. Jednog dana tokom njihovog boravka, izbio je požar i progutao imanje na kome su boravili.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Srećom, uspela je da se izvuče iz opasnosti sa svojom decom. Ona se priseća šta se dogodilo tog dana.

“Uzela sam grudnjak, pasoše i svoju decu”, rekla je. Dok je bežala, dogodio joj se susret koji će zauvek promeniti njen život.

Tog dana Kejt je upoznala Neda Rokenrola, nećaka vlasnika nekretnine, koji je takođe boravio u rezidenciji.

“On je bio jedini momak koji je imao lampu i par cipela, svi ostali su sve ostavili iza sebe.”

Naleteli su jedno na drugo, u najmanju ruku, na jako čudan način i od tada su zajedno.

Njegovo pravo ime je Edvard Abel Smit, ali je poznat pod imenom Ned Rokenrol. Odlučio je da ga promeni jer je verovao da mu je originalno ime dosadno. Kejt je uživala u njegovom društvu i govorila za njega da je prilično originalna ličnost.

Ned je zaprosio Kejt tokom leta 2012. godine, a venčali su se u Njujorku u decembru iste godine. Izvor blizak paru je rekao da je venčanje održano na privatnoj ceremoniji, kojoj je prisustvovalo njeno dvoje dece i vrlo malo prijatelja i porodica.

Foto: Antony DICKSON / AFP / Profimedia

Par je 2013. dobio sina Bera, koji je Kejtino treće dete.

Ona je mnogo puta podelila koliko je srećna što je sa svojim mužem Nedom. Često ga naziva “izvanrednim životnim partnerom”. Podržava je u karijeri i brine o njoj i njihovoj maloj porodici. Tokom jednog intervjua kada su je pitali o njemu, nazvala ga je “superseksi tatom superjunakom koji ostaje kod kuće.”

Tako je Kejt konačno pronašla svoju srodnu dušu. Preživela je katastrofalnu situaciju na dan požara , ali je dobila porodicu punu ljubavi i brige.

Bonus video: Poznate lepotice i zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram