Ćerka Kejt Vinslet ima 20 godina i neodoljivo liči na mamu

Kejt Vinslet Foto: EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga

Kejt Vinslet ima troje dece iz tri braka, a najstarije dete, kćerka Mia Treplton, sa svojih 20 godina tek postaje poznata javnosti. Mia je krenula maminim stopama i debitovala je u filmu koji je premijerno prikazan u oktobru prošle godine. Mlada glumica je nasledila mamin talenat, a koliko je nasledila od fizičkog izgleda proslavljene glumice proverite u nastavku teksta.

Kejt Vinslet svoju najstariju ćerku, 20-godišnju Miu Treplton, retko je pokazivala medijima i sasvim je štitila privatnost svoje devojčice. Paparaci su zato iskoristili trenutak intimnog druženja mame i ćerke u šetnji u Hempširu početkom ovog meseca. Zapravo je to jedan od retkih trenutaka u kojem glumicu i ćerku možemo videti zajedno, ali i dobar povod da saznamo nešto više o Mii, koja je stasala u mladu ženu i već krenula stopama svoje mame, piše sajt 24sata.hr.

Mia je za oko paparacima zapala nakon njenog prvog glumačkog debija i to u filmu „Shadows“ Karla Lavanja, koji je premijerno prikazan u oktobru prošle godine. Javnosti je to prilika da prvi put vidi ćerku Kejt Vinslet od kako je bila beba. Glumica je Miu dobila 2000. godine, u braku s Džimom Trepltonom, od kojeg se razvela godinu dana kasnije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Winslet PH (@katewinsletph)

Iako joj je mama glumica A liste, Mia je priznala da tokom odrastanja i nije baš provodila previše vremena na filmskim setovima.

„Odlazak na setove je uvek bila posebna poslastica. Sasvim je različito iskustvo kada se to događa vama, a ne samo nešto što se gleda s vremena na vreme. Stvarno razumem zašto  je mama pokušala da nam ukaže koliko je to težak posao. U pravu je! Ali ja uživam u svakoj sekundi“, objasnila je 20-godišnja glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Foochia – فوشيا (@foochiagram)

Mnogi su na društvenim mrežama komentarisali kako u Mii prepoznaju mladu Kejt Vinslet.

Nakon razvoda od Mijinog oca Kejt je od 2003. do 2011 godine bila u braku s rediteljem Semom Mendezom, s kojim je i dobila sina Džoa. Svoje najmlađe dete, sedmogodišnjeg sina Bera, dobila je sa suprugom Edvardom Abelom Smitom, s kojim se venčala 2012. godine.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram