Modeli farmerki koje ćemo masovno nositi čim zahladni

Viktoria Bekam
Viktoria Bekam, Foto: Ignat/Bauergriffin.com / Splash / Profimedia

Iako su protekle sezone farmerke bile privremeno penzionisane, a na njihovo mesto došle trenerke i bickilistički šorcevi, ovaj evergreen komad odeće se vraća ove jeseni. Koji će to modeli farmerki biti najtraženiji?

Kim Kardašijan i Viktoria Bekam izjavile su da je denim obavezan sastavni deo njihovog garderobera, a jedan model se neočekivano promolio na našu trend listu.

Viktoria Bekam
Viktoria Bekam, Foto: BG021/Bauergriffin.com / Splash / Profimedia

Viktoria Bekam fura klasičan Levi’s mom džins. Iako su ovi retro modeli dugo u trendu, očekujemo da će pravu eksploziju popularnosti imati ove jeseni i proleća sledeće godine. “Dugmetare” dubokog struka i ravnih nogavica, izgledaju totalno uniseks. Ali, ukoliko ih ukombinujete sa nekim niskim šarenim sandalama ili salonkama, ovaj model može da bude i te kako šik!

Irina Šajk
Irina Šajk, Foto: Robert O’Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Farmerke niskog struka imaće svoj neočekivani comeback. Mislili smo da će ostati u fioci s početka 2000-ih, ali već su poznate lepotice poput Irine Šajk i Kim Kardašijan vratile ovaj model u život. Zavirite duboko u tamne ćoškove svojih ormana, i iskopajte ove modele. Mada, po ponudama u onlajn prodavnicama – biće ih na sve strane!

Bela Hadid
Bela Hadid, Foto: ACAU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kargo denim – da, dobro ste pročitali! Model  farmerki sa velikim džepovima sa strane pronalazi svoj put sa početka 21. veka do danas. Ovakvi modeli sa dužim nogavicama i dubokim strukom, pomažu nam da izgledamo vitko i visoko. Te ih je moguće kombinovati i uz patike, sandale ili neke dobre štikle.

Džesika Alba
Džesika Alba, Foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Farmerkama sa dubokim strukom ne dolazi kraj. Realno, idu dobro uz svaku kombinaciju, te pristaju svakoj građi. A, ukoliko farmerke imaju skraćene nogavice, kao na ovom modelu koji nosi Džesika Alba, možete nesmetano paradirati u svojim štiklama. Momenat iscepanih kolena bio je na pauzi jedno vreme, ali vraća se ove sezone i to nam nikako ne smeta!

Kaja Gerber
Kaja Gerber, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dubok struk, tamniji denim i duge ravne nogavice – nova uniforma za kojom svi lude. Iste možemo videti i na slikama naših majki, a danas ih nosimo svi, i majke i ćerke. Ipak je ovaj vanvremenski model koji dugo neće ispasti iz mode. A, i svako ga ima u ormanu, jer može na belu majicu i patike, ali i na čizme sa potpeticom i kratki blejzer.

Bonus video: MODNI TRIKOVI SA NEDELJE MODE U PARIZU

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram