Viktorija Bekam u smeloj kolor-blok kombinaciji

viktorija bekam
Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nedavno je upriličena revija brenda Saint Laurent, te su pred fotografima prodefilovali: Šarlot Gensbur, Demi Mur, Katrin Danev, Pedro Almodovar i Donatela Versaće. Viktorija Bekam, u društvu sina Romea, pojavila se u kombinaciji odvažnih boja.

Kako bi prisustvovala kolekciji Enthonija Vakarela za Saint Laurent, modna dizajnerka i bivša članica grupe Spice Girls odabrala je vrlo živahno izdanje, koje su činili ljubičasti džemper okruglog izreza i uske pantalone visokog struka od crvenog vinila.

Dve boje koje nismo navikli da vidimo spojene, ali koje se na 47-godišnjoj zvezdi pokazuju vrlo komplementarne, piše City Magazine.

Za obuću, Viktorija Bekam odabrala je par vrtoglavih salonki u istoj nijansi kao i donji deo kombinacije, čime je izdužila figuru. Ako je ova poslovna dama ljubiteljka minimalističkog izgleda, čini se da je i pristalica modnog trenda u boji, budući da je već prošlog oktobra viđena u sličnom izdanju, u vidu žutih pantalona, crvenog topa i elegantne zelene torbe. Ovo je dokaz da Poš ume da iznese sve sa stilom.

BONUS VIDEO: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram