Viktorija Bekam prekršila važno pravilo na svadbi

Viktorija Bekam
Foto: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Postoje brojna modna pravila koja su prestala da važe, ali jedno ipak mnogi još uvek poštuju: ne nositi belo na tuđem venčanju. Izgleda da Viktoriju Bekam baš briga za to, pošto se na glamuroznom venčanju Vogue urednika pojavila u haljini koja neodoljivo podseća na venčanicu.

Viktorija se uverila da je u centru pažnje na početku proslave venčanja i rođendana glavnog urednika britanskog Vogue-a, Edvarda Eninfula.

Edvard, koji je napunio 50 godina, trebalo bi da se venča sa svojim dugogodišnjim partnerom Alekom Maksvelom, na imanju Longlit u Viltširu.

Viktorija je stigla na imanje bukvalno u venčanici – nosila je maksi svilenu haljinu sa čipkanim detaljima. Lako biste pomislili da je ona mlada!

Modna kreatorka pozirala je na dnu mermernog stepeništa, pored modnog kritičara britanskog Vogue-a Andersa Kristijana Madsena i stilistkinje Kristin Sentenere.

Očekuje se da će venčanju Eninfula i Maksvela prisustvovati 300 gostiju, uključujući Leonarda Di Kaprija, Kejt Mos i Donatelu Versaće. Imanje na kojem se svečanost održava se može pohvaliti safari parkom od 9.000 hektara koji je poznat po svojim lavovima.

U ponedeljak uveče, Edvard je na Instagramu podelio fotografiju večere pre rođendana – sa grupom modela uključujući Kejt Mos, Naomi Kembel, Stelu Maksvel, Irinu Šajk…

***

Bonus video: Madona

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram