Tri autfita koja su oduvala sve na Beoviziji

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Sinoć se održala prva runda Beovizije i oduševljeni smo raznolikim autfitima. Ipak, tri moramo izdvojiti, jer skoro da su sve ostale bacili u senku.

Marija Mikić

Marija je mlada pevačica koja, osim što je svojim glasom oduvala publiku, oduševila je i prelepom haljinom u kojoj je izgledala kao da ide sa crvenog tepiha. Ali takođe može izgledati kao i da u njoj lebdi do oltara i svakako može poslužiti kao inspiracija za urbanu i modernu venčanicu, zar ne?

Marija Mikić. Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Uz prirodnu, malo naglašeniju šminku i jednostavnu frizuru – ova haljina je savršeno došla do izražaja. A ljubavi joj svakako u životu ne nedostaje.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Ana Stanić

Ova boginja sinoć je obrnula igricu. Ovakav luk od nje nismo očekivali, posebno ne tu zalizanu plavu kosu koja je obično jedan od njenih jačih aduta. Ona je sada, pre svega, u prvi plan stavila svoje prelepo našminkano lice i izblajhane obrve – koje su sve veći trend ove godine.

Ana Stanić, Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Šminker je dobro uradio posao, istakao njene prelepe oči i izražene jagodice i dao joj taman onoliko sjaja koliko je ovoj ženi potrebno da zaseni sve na Beoviziji.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

A o autfitu i njenom telu mogli bismo do prekosutra. Ako niste znali, Ana ima 46 godina i njenu sliku sa Beovizije slobodno možemo da držimo na frižideru jer je prava inspiracija za leto. Ove ciklama pantalone savršeno su se uklopile uz šminku, a crni top samo je naglasio njenu neverovatnu liniju.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Angelina

Angelina je izgledala kao da ne pripada ovom svetu. Stigla je iz svemira i došla svima da nam pokaže kako se to radi.

Angelina, Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Rekla je pred nastup da će popiti jednu da se smiri, a nama je trebala i koja više da bismo se smirile nakon ovog neverovatnog kostima. A o tome kako je njena figura izgledala u njemu, kako i opisati osim sa: top, top, top!

Cela plesna grupa izgledala je kao da su došle da okupiraju ne samo Beoviziju, nego i Srbiju, a mi smo im zahvalni na tome.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

***

Bonus video: Evrovizija nekad i sad

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram