Venčanica Novosađanke Marine je drugačija od svih drugih – razlog je zaista poseban

Simbol je njene neverovatne transfromacije.

Marina Šepi iz Novog Sada za godinu dana je smršala 50 kilograma. Ta transformacija koja je zapravo prava životna pobeda Marini je pak bila samo jedna stavka na listi uspeha koje je postigla za proteklih 12 meseci. Ona se, uz tu operaciju u Turskoj koju je sama prošla i uspešno se potom oporavila, udala za, kako kaže, najboljeg partnera kog je mogla da zamisli, preselila se u Francusku, promenila posao, mnogo putovala.

Foto: Aleksandar Andrin

Posebno mesto u svemu tome ima njena raskošna venčanica koja je zapravo simbol cele njene životne promene.

Marina sada za Zadovoljnu priča kakva to treba da bude venčanica da bi se žena u njoj osetila kao diva – šta je njenu činilo tako posebnom.

Foto: Aleksandar Andrin

„To isključivo zavisi od ličnog stila i ukusa. Ja sam od starta znala da će moja venčanica biti između šika i kiča, što je definitivno moj stil“, kaže Marina i dodaje da su na toj njenoj venčanici slavu odnele naramenice.

Foto: Aleksandar Andrin

Kad je u pitanju biranje te idealne haljine za veliki dan, sve ume da bude prava avantura, sa mnogo neodlučnosti, pa i stresa. Kod Marine je išlo drugačije.

„Zakazala sam probu samo u jednom salonu venčanica i rešila da ću tu naći svoju. Devojke koje su radile su bile izuzetno profesionalne i ljubazne, pomogle su mi da se opustim, zajedno sa mojom pratnjom. Rekla sam im da sam mnogo smršala, da se još navikavam na svoje novo telo i da mi je potrebna pomoć jer volim da čujem mišljenje nekoga ko je stručan.“

Probala je tada prvu haljinu koja je bila klasičnog princeza kroja, ali to nije bila ona.

Foto: Aleksandar Andrin

Onda je objasnila tačno kakvu haljinu želi.

„Uska, sa rukavima i naglašenim ramenima, lepim otvorom i da se cela sija. I izgovorila sam doslovno :‘Nešto između kiča i šika, ne brini se, umem ja to da iznesem‘.“

Foto: Aleksandar Andrin

Devojka iz salona joj je tada iznela haljinu koju je Marina opisala do najmanjeg detalja.

„Bila sam zapanjena i zaljubila se u nju na prvi pogled. Rekla sam da je uzimam ako budem mogla da uđem u nju.“

I to je bilo to.

„Bila je to druga venčanica koju sam u životu probala i izabrala sam baš nju“, seća se Marina.

Što se pripreme tiče, priznaje da se brinula da li će joj model odgovarati, ali sve se složilo kako treba.

„Ne da sam ušla u haljinu, nego su morali i da mi je suze! Najviše posla je bilo u gornjem delu jer imam sitna ramena, male grudi i uzak struk. Da ne ispadne da se žalim, ali činjenica da su mi uzimali mere za sužavanje je sama po sebi bila neverovatna“, kaže Marina, koja posle operacije smanjenja želuca u Istanbulu sada živi u svom novom telu.

I haljina se sa tim novim telom savršeno stopila.

Foto: Aleksandar Andrin

„Venčanica mi je bila kao salivena. Ispratila je u potpunosti moju formu, što mi je i bio cilj. Presrećna sam što je tako lepo istakla sve što sam ja želela. Bila je i veoma teška, ali sve se to izdrži na jedan dan.“

Marina priča i koliko je haljina zaista bitna za mladu i šta njena njoj predstavlja.

„Rekla bih da je za 99 odsto mladi venčanica izuzetno bitna. I treba! Inače nam je garderoba važna, a kamoli haljina koju ćemo samo jednom u životu obući. Moja venčanica je kruna moje transformacije i jako sam srećna što sam na dan svoje svadbe izgledala baš onako kako sam želela, bez kompromisa“, zaključuje Marina za Zadovoljnu.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram