Prva slika Dubravke Đedović u venčanici! Romantično, a seksi – haljina podseća na morske sirene, a najlepši detalj je bidermajer

Prva slika mladenaca!

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i njen partner, kompozitor i direktor CEBEF-a, Damir Handanović, organizovali su tokom vikenda intimno venčanje u jednom restoranu na Avali.

Sanja Handanović, mladoženjina sestra objavila je prve slike sa svadbe na kojima se vidi romantična venčanica Dubravke Đedović, beli dekoltirani korset sa čipkom i cirkonima, veo, a u ruci pastoralni bidermajer koji izgleda kao da je napravljen od poljskog cveća. Mladoženja je nosio elegantno crno odelo sa leptir mašnom.

„Dečak“ moj se oženio… – napisala je Sanja Handanović u opisu fotografije sa venčanja.

Inače, među zvanicama na venčanju su bili pevač Oliver Mandić, pevačica Katarina Grujić sa suprugom, fudbalerom Markom Gobeljićem, roditelji tenisera Novaka Đokovića, Dijana i Srđan, političar Ivica Dačić, sa sinom Lukom i budućom snajkom Milicom Jokić.

Podsećamo, Dubravka Đedović i Damir Handanović već neko vreme su u emotivnoj vezi. Upoznali su se sasvim slučajno, zahvaljujući tenisu, na sportskoj manifestaciji Serbian open.

Posle samo nekoliko dana poznanstva, kako prenosi „Hello“, Damir Handanović joj je rekao da će jednog dana živeti zajedno, čemu se ona tada smejala. No, ispostavilo se da je bio u pravu.

Dubravka je, inače, bila udata za bivšeg ragbistu i triatlonca Kristofa Negrea, sa kojim je u braku dobila dvoje dece.

Inače, Damir je kompozitor, aranžer i producent, a iza sebe ima preko 460 autorskih dela. Handanović godinama sarađuje sa zvezdama kao što su Svetlana Ceca Ražnatović, Haris Džinović, Lepa Brena, Saša Matić i mnogi drugi. Takođe, trenutno je direktor CEBEF-a, ustanove kulture Grada Beograda koja organizuje manifestacije od značaja za grad.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram