Trik za punije usne u koji se kunu bjuti influenserke

Foto: Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

U par poteza do punijih usana.

Tokom poslednjih godina zaživelo je puno makeup trendova, ali nijedan se nije toliko dugo zadržao kao što su pune usne.

Budući da su gomili žena pune usne veliki izazov, ne iznenađuje neprestana potraga za novim rešenjima kako ih najlakše postići. U tome prednjače trikovi sa TikToka, a najnoviji u koji se bjuti influenserke kunu jeste kombinacija hajlajtera i sjaja za usne.

Ovu društvenu mrežu su preplavili snimci u kojima devojke iscrtavaju usne olovkom u boji kože, zatim stavljaju hajlajter po ivicama usana, a preko providan sjaj.

@hudabeauty Her lips 😱❤️ @angelaluvspho #highlighterhack #liphack #hudabeauty #foryou #stitch #nymphhighlighter #silkbalm #lipfiller #foryoupageofficiall #foryoupage ♬ original sound - Huda Beauty

Neke tiktokerke su otišle korak dalje i nanele sloj hajlajtera preko kompletne donje usne, a zatim je premazale sjajom za maksimalno svetlucavi efekat.

@itsskayylaa This lipgloss hack is genius! 🤤 #makeuphacks #glitterlips #liphack ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Koju god metodu izabrali i sami ćete se uveriti koliko su hajlajteri i sjajevi moćna kombinacija za postizanje ultimativnog volumena usana.

***

BONUS VIDEO: Šminkerka Konstrakte stvara magiju pred nastup

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram