Isprobala sam hit trik sa TikToka za povećanje grudi i mislim da neću više nikad

Foto:privatna arhiva

Trik zapravo radi, ali postoji problem.

Konturisanje lica je trend koji i dalje vlada kada je u pitanju profesionalno šminkanje. Zahvaljujući njemu, možete istaći ono što želite i prikriti nedostatke. Zašto istu stvar ne bismo primenile i na grudi?

Tiktok je prepun snimaka na kojima šminkerke pokazuju kako je moguće povećati grudi samo uz pomoć konturisanja. Iako nemam male grudi i zadovoljna sam njihovom veličinom, htela sam da vidim kako će izgledati ako ih malo naglasim.

Od „alata“ nije potrebno mnogo stvari – četkica, hajlajter i bronzer.

Uzela sam bronzer i stavila ga između grudi, tako da prati rub dojke i razmazala sam ga četkicom. Nakon toga sam stavila hajlater na središnji deo dojke. Za kraj sam malo bronzera nanela na ključne kosti i deo oko vrata.

Razlika je odmah bila vidljiva i moje grudi su stvarno delovale veće nakon toga.

@zadovoljna.rs Kako da povećaš grudi koristeći samo šminku 😍 FAKE BODY ⚠️ #FAKEBODY #fakesituation #fakesituation⚠️ #FYP #FORYOU #SRBIJA #makeup #makeuptutorial #sminka #sminkanje ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat

Međutim, mislim da nikada ne bih mogla da izađem ovako iz kuće, nekako bih se osećala neprijatno i sve vreme bih proveravala da li se nešto razmazalo. Samo zamišljam scenu gde me grli neko ko ima belu košulju i njihova reakcija kada vide tragove mog konturisanja na njoj.

Isto tako, šta ako krenem nenormalno da se znojim, pa taj puder krene da curi po telu i po haljini. Jednom rečju, odvratno.

Ovaj trik bi trebalo da poveća samopouzdanje, ali ja sam shvatila da ga imam najviše kada ništa ne konturišem.

***

Bonus video: Tamara je srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram