Džej Lo svoj izgled duguje proizvodu koji košta manje od 1.000 dinara

Foto: Credit line: MESSIGOAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nikada dosta saveta Džej Lo o nezi kože.

Koža Dženifer Lopez (53) izgleda veoma negovano i mladoliko. Po njenoj priči, Džej Lo od mladosti koristi svakodnevno jedan proizvod koji je zadužen za njen blistav ten.

Reč je o kremama za lice sa SPF faktorom, koje joj je preporučio njen dermatolog još u ranim dvadesetim godinama, a koje kod nas imaju da se kupe na svakom koraku za nešto manje od 1.000 dinara.

„U svojim dvadesetima sam bila sa jednim muškarcem i on je išao kod jedne dermatološkinje, ja kod drugog. Moj dermatolog mi je dao odličan čistač lica i kremu za zaštitu od sunca i rekao: ‘Ovo redovno koristi i tvoja zdrava i mlada koža će biti dobro. Ali najvažniji je zaštitni faktor’. A onda sam otišla kod dermatološkinje kod koje je išao moj dečko i ona mi je rekla: ‘Znate li da imate jednu boricu tu? Trebalo bi na botoks’. A ja sam rekla da mogu i bez toga. Nikad nisam koristila botoks. I sad se pitam kako bi moje lice danas izgledalo da sam sa 23 godine išla na tretmane botoksa. Siguno bi izgledalo veoma drugačije“, izjavila je Dženifer u jednom intervjuu za Elle.

Džej Lo je dodala kako od tada svakog dana nanosi kremu sa zaštitnim faktorom i dodala da je velika ljubiteljka preparata sa maslinovim uljem.

„Moja mama je govorila da je maslinovo ulje lek za sve. I tu tajnu koristim već godinama jer sam se uverila da zaista radi“, otkrila je Lopez.

***

BONUS VIDEO: Eva Longorija nosi ozloglašenu ogrlicu u Kanu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram