Trik da kosu isfeniraš i učiniš bujnom kao kod Sindi Kraford

Sindi Kraford, Foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Čim opereš kosu, ona se slepi i izgleda kao da u njoj nema života? Imamo rešenje.

Volumen: vaša kosa ga ili ima ili nema. U stvari – pošto društveni mreže dele kozmetičke trikove na sve strane – prilično smo sigurni da kada imate fen za kosu, postoji i način. A, kako bismo sve bile kao Sindi Kraford devedesetih, vreme je da isprobamo neke nove trikove koji ne uključuju tapiranje ili lak za kosu.

Bez obzira da li imate super finu kosu ili ne, svi bismo mogli da uradimo sa dodatnom dozom volumena s vremena na vreme. I srećom, Instagram ima pravu stvar.

Helen Reavi, frizerka i osnivačica Act and Acre, nedavno je podelila svoj vrhunski savet za maksimizaciju volumena. Čak ima i odobrenje Laure Vitmor, tako da mora da je dobro.

U snimku, Helen koristi četku za kosu da podigne svoje korene, počešlja ih nadole, a zatim ponovo naviše. Zatim deo kose ‘podigne’ četkom sa pet do osam sekundi vrućeg vazduha, pre nego što ga tretira sa tri do pet sekundi hladnog vazduha. Zatim pušta kosu, češlja je i voila! Instant volumen.

Klip možete pogledati ovde:

Pošteno je reći da su ljudi bili impresionirani Heleninim sjajnim hakom, sa Laura Vitmore koja je komentarisala, „Sviđa mi se ovo!“, dok je drugi obožavalac napisao: „Oduševljen!“. Hladnoća ‘zaključava’ potez i ostavlja isfeniranu kosu na visini

To je najnoviji u dugom nizu hakova koji su nam nedavno oduvali um (i ozbiljno nadogradili naše rutine lepote), prenosi Glamour.

***

Bonus video: Trikovi za punđu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram