Tri torbe koje nose najbolje obučene Srpkinje, a vrede svaku paru

Foto: Credit line: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vanvremenski modeli.

Skoro da ne postoji žena koja ne obožava torbe. One mogu da budu šik, elegantne, urbane, sofisticirane, kežual, odnosno sve ono što svaka od nas poželi.

Među svim tim modelima, izdvojila su se tri koja najbolje obučene žene u Srbiji obožavaju. Sva tri modela su na skupljoj strani, ali vrede svaku paru.

Prva na spisku je maksi torba u koju može da stane baš sve, a prošiven model s logom dolazi s potpisom franuskog brenda Saint Laurent. Predimenzionirana torba prošivenih detalja ističe se prepoznatljivim YSL logom na prednjoj strani, izrađena je od jagnjeće kože i košta 3.500 evra.

Kako su u svoju kolekciju torbi ovu dodale i svetske zvezde poput Hajli Biber i Majli Sajrus, zašto ne bi i Dunja Jovanić i Ana Rajković.

Druga na listi jeste mala, crna Pradina torba puna šljokica. Ovaj model dolazi u više boja, ali najpopularnija je crna. Konkretno ova sa šljokicama je odlična za noćne izlaske, veoma je efektrna, a opet u nju može da stane sve što vam je potrebno.

Njena cena je 1.850 evra, a možemo je videti kod Sofije Milošević i Zorane Jovanović.

Poslednja torba na spisku je vanvremenska Dior Tote torba. Ovaj model na tržištu postoji od 2018. godine, a gotovo da nema influenserke koja je ne poseduje u svojoj kolekciji. Osim što je praktična jer u nju može da stane bukvlano sve, ona pruža i neograničen broj mogućnosti za kombinovanje uz različite stilove.

Tamara Kalinić i  Ena Luna su poznate Srpkinje koje idu uz korak sa trendovima, pa im tako nije promakla ni ova torba čija cena, u zavisnosti od veličine ide i do 5.600 evra.

Koji od ovih modela se vama dopada?

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram