Testirala sam sedam dana popularni serum s vitaminom C – ovo nisam očekivala

Foto: Goran Srdanov

Bjuti favorit!

Zdrava koža je najbolja šminka – a u ubrzanom ritmu života u gradu, teško je sačuvati i postići svež izgled. Posebno zimi, kada većinu dana sedimo u zatvorenim prostorijama, u suvom vazduhu, gledajući u ekran.

Zato sam odlučila da svoju kožu „častim“ jednim zanimljivim proizvodom koji deluje kao rešenje za umoran izgled kože – ali i prve bore. U pitanju je Eucerin Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C, koji dolazi u jednostavnoj bočici, a prve rezultate daje posle samo sedam dana. Uverila sam se da je to zaista tačno.

Foto: Goran Srdanov

Sa Eucerinom nema mnogo dvoumljenja – verna sam korisnica njihove kreme za telo sa ureom, koja zaista čini čuda za sve probleme na koži tela i deluje jako brzo. Bila je moj spas kad god sam imala neku katastrofu i nikad me nije izneverila. Pomislila sam da će serum verovatno imati sličan efekat – i nisam se prevarila.

Pre svega, moram da naglasim imam 30 godina i da je moja koža tip normalne ka suvoj, nije previše problematična, ali često izgleda beživotno, umorno, a posebno imam problem s tamnim kolutovima oko očiju i jednom dosadnom, iritantnom hiperpigmentacijom.

A Eucerin Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C obećava popunjavanje bora, ali i povratak svežine koži. Vitamin C je u bjuti svetu poznat kao jedan od najmoćnijih sastojaka upravo za jedrinu kože, a takođe posvetljava fleke od sunca i zaglađuje teksturu. Zahvaljujući luksuznom, inovativnom pakovanju, svaki put kad nanesete Eucerin serum sigurni ste da je u njemu sveža doza 10 odsto čistog vitamina C.

Foto: Promo

Naime, način korišćenja je veoma zanimljiv – na donjem delu bočice je „dugme“ koje oslobađa vitamin C, a nakon što 10 sekundi protresete pakovanje, pristiskom na dugme dobijate serum jako fine teksture. Pogledajte u videu kako se koristi:

Ima tek blagi miris, jako prijatan, nije previše gust niti redak, pa se odlično nanosi i upija.

Foto: Goran Srdanov

Nakon nanošenja imate onaj specifičan, lep osećaj kada koža upija proizvod. Koristila sam ga ujutru i uveče, nakon čišćenja lica, a pre hidratantne kreme. Prve suptilne efekte videla sam posle tri dana, a konkretni rezultati su vidljiviji nakon nedelju dana. Inače, formula je najdelotvornija posle tri nedelje korišćenja.

Prvo što ćete zapaziti jeste promena na dodir, jer mi je zaista koža primetno mekanija. Već posle nekoliko dana su suvi ili grubi delovi na nosu i bradi, koje izaziva hladan zimski vazduh, počeli da iščezavaju. To sam primetila već trećeg dana korišćenja. A posle još pet dana, efekat seruma zaista dolazi do izražaja kad je reč o izgledu kože.

Primetila sam svakako da mi lice izgleda odmornije i sveže – i to pre nego što stavim puder. Zapravo su pore definitivno manje vidljive, kao i neke flekice oko usana i sitnije nepravilnosti.

Ono što me je posebno „kupilo“ je što sam primetila da su mi tamni kolutovi oko očiju dosta manje izraženi. I dalje su tu, ali svetliji. Jedino za tvrdoglavu hiperpigmentaciju verujem da sedam dana nije dovoljno kako bi posvetlela.

Foto: Goran Srdanov

Svi želimo „glow up“ efekat lica bez šminke i moj zaključak je da će mi ovaj serum to i ostvariti. Za odmorniji izgled je odlična investicija, a treba i misliti o borama i slobodnim radikalima koji uništavaju lice, posebno ako živite u gradu. Iza svega stoji čista nauka: hijaluronska kiselina i čist vitamin C u kombinaciji s Likokalkonom A, koji je moćni antioksidans, zajedno imaju ciljano dejstvo na najčešće savremene probleme kože koje doživljavamo svi.

Uostalom, nisam jedina koja je oduševljena – recenzije drugih žena koje su probale ovaj serum će vam dosta otkriti.

Bez obzira na to koji tip kože imate i u kojoj ste starosnoj grupi, ako želite da sačuvate kožu tokom zime i vratite joj sjaj, nema bolje investicije od Eucerin s Hyaluron-Filler seruma – niti boljeg saveznika od moćnog vitamina C.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram