Bucke koje u vešu šetaju Parizom su najlepši prizor leta

Moda i lepota 01. jul 202110:04 > 12:22
revija svih veličina
Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Na Nedelji mode u Parizu publiku su osvojile žene koje su u okviru „The all sizes catwalk” promovisale bodi-pozitivizam.

Krupne i sitne, okrugle i vitke, različitih godina i građa tela – sve to su divne žene koje su u Parizu osvetlele sliku na koju modni svet nije navikao. Onu, koja se razlikuje od uobičajene koju decenijama nameće modna industrija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgia Stein (@georgiasteinoff)

„Ne mogu da nađem reči kojima bih vam izrazila svoju zahvalnost. Ne samo u moje ime, već i za sve nas… Svi koji se osećaju loše u svom životu zbog svog izgleda, ovo je za vas! Bila je to poruka ispunjena ljubavlju i podrškom koja je potrebna mnogim ljudima”, objavila je na svom profilu Džordžija Stajn, osnivačica „The all sizes catwalk”.

Modeli
Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ideja je da nas žene okupljene u ovoj grupi motivišu da prihvatimo sebe takve kakve jesmo.

Zapravo na Pariskoj nedelji mode smo ove godine zaista mogli da vidimo modele svih godišta, nacionalnosti, ali i veličina!

Bravo za devojke! Ovakve inicijative u okviru najvećih svetskih Nedelja mode u kontinuitetu bi sigurno promenile način na koje posmatramo idealizovan i nerealan pogled na žene. Poslednjih godina svakako idemo u tom pravcu.

Pariz
Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram