Svetska rekorderka u broju plastičnih operacija uopšte ne izgleda loše

Joy Corrigan
Ilustracija, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Od malena Sindi Džekson se uvek osećala kao da ima pogrešno lice i telo.

Kad je došla do novca, rešila je da dobije ono što je htela. Danas ona je rekorderka sa najviše plastičnih operacija, a imala ih je 52.

Plastična hirurgija
Sindi 2004. godine, Foto: PATRICK SEEGER / AFP / Profimedia

Godine 2011. ona je dala intervju u kom je otkrila da je imala 14 operacija, pored botoksa, operacije gornjih i donjih kapaka, liposukcije i injekcija kolagena (u rukama) u ukupnom iznosu od preko 100.000 dolara.

Pa ipak, ova 66-godišnjakinja nimalo ne liči na Donatelu Versaće. Ona je uspela da koliko toliko zadrži „prirodan“ izgled. To joj je i bio cilj.

Plastična operacija
Sindi 2015. godine, Foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

U svetlu svog uspeha, ona je danas „savetnica za plastičnu hirurgiju i stručnjakinja za borbu protiv starenja“, i nudi konsultacije i savete svima koji takođe žele da promene svoj fizički izgled.

„Tokom procesa, stekla sam neprocenjivo znanje o tome šta funkcioniše, a šta ne, zašto operacija ponekad pođe po zlu i znam tajne postizanja najboljih rezultata na najbezbedniji i najisplativiji način“, piše Džekson na svom sajtu.

I iako su joj plastične operacije donele titulu u Ginisovoj knjizi rekorda, ona kaže da misli da joj nije mesto u toj knjizi.

Sindi
Foto: Jill Mayhew / Capital pictures / Profimedia

U intervjuu iz 2017. rekla je: „Imala sam još operacija od postavljanja svetskog rekorda, lifting vrata, nekoliko popravki i desetine nehirurških procedura – ne mogu da se setim svega. To je kao da pitate nekoga da se sete koliko puta su se šišali u poslednjih 30 godina. Neću ih zvanično ni evidentirati jer mi je dosta da me nazivaju Barbi lutkom. Ne želim da učestvujem u takmičenju. Mislim da neki ljudi – poput Rodriga – imaju operacije samo da bi osvojili titulu. Tražila sam prirodan izgled“.

***

Bonus video: Vuk i Dimitrije komentarišu stajlinge učesnika Izbora za pesmu Evrovizije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram