Svaka žena treba da vidi kako Lejdi Gaga ponosno šeta salce

Moda i lepota 01. jun 202014:58 > 11. maj 2021 12:11
Lejdi Gaga
Foto: Profimedia

Lejdi Gaga iskoristila je proteklog vikenda priliku da sa svojim momkom Majklom Polanskim prošeta ulicama Los Anđelesa gde su ih, dok uživaju u jutarnjoj kafi, snimili paparaci.

Gledajući njihove fotografije, neki će primetiti da su Gaga i Majkl retko odgovorni među poznatima, sa obaveznim maskama protiv virusa, drugi će biti srećni što je pevačica posle toliko emotivnih brodoloma ponovo našla ljubav, a treći će se zagledati u karantinsku liniju pop ikone sa kojom izgleda… pa, kao sav normalan svet.

Lejdi Gaga
Foto: Profimedia.rs

Lejdi Gaga je u šetnju izašla dosta ležerno obučena u trakasti krop top i crne helanke, sa crnim patikama i Chanel rancem, a jednako opušten je bio i Majkl u sivom duksu, crnom šortsu i narandžastim patikama. U jednom trenutku su zastali samo da bi se nežno zagrlili.

Lejdi Gaga
Foto: Profimedia.rs

Na fotografijama je očito da je pevačica za vreme korona-krize nabacila koje kilo viška, međutim, ne deluje kao da je to opterećuje. Ona se trenutno bavi mnogo važnijim temama od salca tu i tamo, pa je tako u nedelju otvoreno digla glas protiv rasizma u Americi, nazvavši predsednika Donalda Trampa „budalom i rasistom“.

„Odavno znamo da je Tramp propao. Sedi u najmoćnijoj kancelariji na svetu, a vlada isključivo neznanjem i predrasudama dok crnci umiru“, napisala je pevačica.

Lejdi Gaga
Foto: Profimedia.rs

Lejdi Gaga je, inače, 3. februara objavila da je u vezi sa preduzetnikom i biznismenom Majklom Polanskim, a nakon najnovijih fotografija žuta štampa čak spekuliše o tome da je pevačica možda i u drugom stanju. Dok čekamo još lepih vesti iz njenog života, možemo samo da uživamo u ovoj lekciji iz opuštenosti. Bravo!

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram