Superiorna zaštita od sunca bez lepljivih tragova

Foto:promo

Vaš izbor ovog leta

Zahvaljujući saznanjima o štetnosti nezaštićenog izlaganja suncu, zaštita od sunca danas je postala neizostavna navika poput pranja zuba.
Ipak, postoje „oni“ dani kada, čak i ako smo apsolutno svesni koliko je to važno, propuštamo da na lice i telo nanesemo preparat za zaštitu od sunca.

Kreme za zaštitu od sunca zahtevaju da neko vreme sačekate da se prethodno nanete kreme za hidrataciju ili antiage negu upiju, a preparati za telo ostavljaju trag koji smeta, oštećuje garderobu ili doprinosi da se pesak lepi za kožu?

Od ovog leta o tome ne morate da brinete jer upotreba preparata za zaštitu od sunca, nikada nije bila jednostavnija nego sada!

Iz Eucerin® istraživačkog centra, već dokazano efikasnoj Eucerin® liniji za zaštitu od sunca, pridružio se Eucerin®Hydro Protect Ultragani fluid za zaštitu od sunca SPF50+!

Foto:promo

Ovaj ultralagani fluid odgovara svim tipovima kože, čak i osetljivoj. Obezbeđuje koži superiornu zaštitu od sunca koja je više od UV zaštite, lako se nanosi, brzo upija i ne ostavlja masne tragove, a jedinstven je po tome što pored visokoefikasne zaštite od sunca povećava hidrataciju kože do 25%.

Tajna jedinstvenosti formulacije Eucerin®Hydro Protect Ultralaganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+ je u Hidro-tech complex-u, kombinaciji hidrirajućih sastojaka, koju čine hijaluronska kiselina, prirodni vlažeći faktori i glicerin. Zahvaljujući intezivnoj hidrataciji koju obezbeđuje ovaj kompleks, vaša koža je istovremeno sveža, lepa i zaštićena uz upotrebu samo jednog preparata!

Kada je telo u pitanju sve „izgovore“ da ne nanesete preparat za zaštitu od sunca u šetnji, tokom boravka u bašti, na terasi ili plaži, otklanja Eucerin® Dry Touch Gel-krem za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+.

Inovativna Dry-Touch formulacija Eucerin® Dry Touch Gel-krema za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+ u teksturi koja se lako nanosi kombinuje pažljivo odabrane matirajuće pigmente. Zahvaljujući tome samo par trenutaka nakon nanošenja koža je suva na dodir, baršunasta i zaštićena.

Foto:promo

Pored svih prednosti, Eucerin®Hydro Protect Ultralagani fluid za zaštitu od sunca SPF50+ i Eucerin® Dry Touch Gel-krem za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+, kao i svi Eucerin® preparati za zaštitu od sunca, obezbeđuju superiornu zaštitu od sunca. U skladu sa najnovijim načnim saznanjima da negativne efekte na kožu ima i takozvana HEVIS (High Energy Visible Light), vidljiva svetlost visoke energije njihova formulacija zasnovana je na naprednoj spektralnoj tehnologiji koja kombinuje:

• fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu
• likokalkon A koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i HEVIS
• gliciretinsku kiselinu koja štiti i obnavlja DNK ćelija kože

Foto:promo

Sada imate sve što vam je potrebno za bezbrižno uživanje u sunčanim danima sa novim samopouzdanjem i sigurnošću u zaštićenost vaše kože!