Tri efektna detalja uz koje je klasika skroz druga priča

Moda i lepota 11. mar 202119:41 > 17. maj 2021 11:50
Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Uvek je dobro vratiti se klasici - vrednim umetničkim, muzičkim i književnim delima čiji kvalitet ne bledi sa godinama. Isto je sa modom. Postoje neki krojevi i boje koji dobro izgledaju danas, a biće lepi i za par godina. Tri prijateljice koje smo sreli u centru Beograda prošetale su baš takav, klasičan stil.

Tanja, Dragana i Veleta su odabrale kapute ravnog ravnog kroja u neutralnim bojama – bež, sivoj i crnoj.

Ove neprolazne komade idealne za prolećne i jesenje dane, uparile su sa takođe jednostavnom odećom i zanimljivim aksesoarima – svaka na svoj način.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Dragana je studentkinja molekularne biologije u crnom kaputu koji ima pomalo vojnički kroj. Ovaj komad iz Zare izgledao je odlično uz tamni džins, belu polurolku i čizme neobičnog retro oblika. Zvezda njene kombinacije je mekana džins torba sa upadljivim zlatnim lancem, koji je uklopila sa zlatnim dugmićima crnog kaputa.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Veleta, buduća vaspitačica u bež kaputu, odabrala je tople nijanse kapućina, koje je kombinovala uz crne komade.

Mala crna haljina u dnevnoj varijanti najbolje izgleda uz visoke čizme, dok Armani torba dopunjuje autfit, a poseban šmek mu daje šešir u boji kaputa.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Studentkinja prava Tanja opredelila se za zagasitu, sivo-crnu kombinaciju. Nosila je kratki kaput koji može proći kao blejzer, uz crnu rolku i pantalone, metalik torbicu i bele patike. Inače jednostavnu klasičnu kombinaciju potpuno su podigle naočare.

Pročitajte još:

Sve tri devojke svoj stil su opisale kao elegantan i klasičan, što je i jasno iz njihovih autfita.

Uz dobre aksesoare poput mačkastih naočara, šešira i zanimljive torbe, savršeno ćete dopuniti neutralni kaput koji će vam se dobro naći u svakoj prilici.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram