Sofija Vergara i dalje nosi sandale koje su svi otpisali

Sofija Vergara Foto: EPA/PAUL BUCK

Činjenicu da je Sofija Vergara velika ljubiteljka visokih potpetica više ni ne treba isticati. Njeni obožavatelji dobro znaju da se na prste dve ruke mogu nabrojiti prilike u kojima je nosila ravnu obuću.

Iako visinom od 170 centimetara premašuje brojne slavne kolegenice, Sofija i dalje voli efekt produživanja figure koju joj pružaju modeli obuće s visokim potpeticama, piše zadovoljna.hr.

Često je viđamo i u takozvanim neboderkama, modelima s punom platformom. Upravo je takve sandale nosila prilikom poslednjeg odlaska u kupovinu.

Uz iscepane farmerke i crnu bluzu predivna 49-godišnja Kolumbijka kombinovala je sandale otvorenih prstiju s vrtoglavom platformom. Model u smeđoj boji ukrašen je zlatnim nitnama koje se nalaze na remenčiću i zadnjem delu sandale.

Sofija Vergara Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Modele sandala s visokom punom platformom modni znalci otpisuju iz sezone u sezonu, ali bez obzira na to njihova popularnost među ženama i dalje ne pada.

Ništa čudno s obzirom na to da ih mnoge dame nazivaju najudobnijom alternativom klasičnim cipelama s visokim potpeticama. Za razliku od njih, pune platforme znatno su stabilnije i lakše je u njima hodati.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram