Đavolski dobre crvene cipele Melanije Tramp

Foto: Michael Brochstein / Polaris / Profimedia

Melanija Tramp je jedna od onih žena koje obuju u sred bela dana vatra crvene lakovane cipele na štiklu i izađu iz toga kao modna pobednica.

Melanija Tramp je ovih dana po Beloj kući prošetala odlične crvene lakovane stileto cipele koje je nekako uspela da učini obućom za dan. Model „So Kate“ Christian Louboutin košta oko 695 dolara.

Melanija retko kad izlazi iz stileto modela sa vrtoglavim štiklama, menja samo nijanse i brendove, a osim Loubutina odana je i dizajnu modnih kuća Manolo Blahnik i Jimmy Choo.

Nedavno se na obeležavanju 75. godina pobede savezničkih snaga nad Nemačkom u Drugom svetskom ratu, organizovanom u Vašingtonu, pojavila u crnom BB modelu sa štiklom od 10 cm koji je ime dobio prema francuskoj glumačkoj ikoni Brižit Bardo.

Melanija Tramp
Foto: Shawn Thew / ADMedia / Profimedia

Crne štikle su nepogrešiv izbor koji produžava celu figuru, i uz „nude“ varijante u boji kože najčešći je izbor većine žena. Melanija ipak, često izlazi iz neutralnih okvira i uspeva da iznese večernje, seksi komade u dnevnim varijantama a da ne deluju vulgarno niti preterano. Crvene cipele su savršen primer za to.

Pogledajte još nekoliko modela Melanijinih fantastičnih cipela:

Foto: Chris Kleponis / Polaris / Profimedia

*

Foto: Olivier Douliery / ADMedia / Profimedia

*

Foto: Ron Sachs / ADMedia / Profimedia

*

Foto: Nicholas Kamm / AFP / Profimedia

*

Foto: KEVIN DIETSCH / UPI / Profimedia

*

Foto: White House / Zuma Press / Profimedia

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram