Revija Irene Grahovac – eksplozija urbanih krojeva i boja

Irena Grahovac
Irena Garahovac Foto: Zepter Fashion Selection/Promo

Revijom Irene Grahovac i proslavom jubileja – 20 godina rada modne agencije Select završen 34. Zepter Fashion Selection.

Spektakularnom revijom Prvih 20, kojom je modna agencija Select obeležila 20 godina rada, sinoć je u hotelu Hyatt Regency završen 34. Zepter Fashion Selection.

Nebojša Grnčarski Foto: Zepter Fashion Selection/Promo

Mnogobrojni posetioci prisustvovali su jedinstvenom scenskom performansu, kojim su se vratili kroz vreme, 20 godina unazad, koliko modna agencija Select i Fashion Selection diktiraju standarde na regionalnoj modnoj sceni. Pistom su, praćeni uživo muzikom benda Gift, prodefilovali manekeni koji su u proteklih 20 godina prošli kroz modnu agenciju Select i dali veliki doprinos razvoju modelinga u Srbiji, u modelima dizajnera i brendova koji kroz Fashion Selection sve ovo vreme postavljaju trendove na našem modnom tržištu.

Danilo Mašojević Foto: Zepter Fashion Selection/Promo

U ulozi manekena na pistu su izašli i gosti modne agencije Select, voditelj i novinar Danilo Mašojević, glumac Luka Raco, Dr Feelgood, Miki Panjković…

Revija Prvih 20 emotivno je završena zajedničkim izlaskom na scenu direktora modne agencije Select Nebojše Grnčarskog i svih manekena.

Foto: Zepter Fashion Selection/Promo

Reviji Prvih 20 prethodila je revija Irene Grahovac, koja je prikazala predjesenju kolekciju Contra.

Foto: Zepter Fashion Selection/Promo

I za ovu reviju tražila se karta više, a publika je u prepunom gledalištu Kristalne dvorane hotela Hyatt Regency mogla da vidi modele u Ireninom prepoznatljivom stilu.

Foto: Zepter Fashion Selection/Promo

Kolekciju Contra čine prsluci, jakne, mantili, pantalone, suknje, urbanog dizajna i modernog kroja, koji su na publiku ostavili izuzetan utisak.

Foto: Zepter Fashion Selection/Promo

Poslednje veče 34. Zepter Fashion Selectiona otvorila je revija Dragane Gleđe i autorskih brendova Miss Hoodie i Dach Swim.

Dragana Gleđa, koja se uz modni dizajn bavi i slikarstvom, prikazala je kolekciju oslikanih košulja Kosmički pejzaži, praćenu njenim slikama.

Foto: Zepter Fashion Selection/Promo

Glavni motiv kolekcije i umetničkih dela Dragane Gleđe je element slučajnosti, a ova kolekcija je zbog izuzetno zanimljive postavke na pisti privukla veliku pažnju.

Brend Miss Hoodie, nastao iz kreativne radionice dve dame, majke i ćerke Gordane i Anje Boškić, predstavio je kolekciju bezvremenskih odevnih predmeta za svaku priliku, u kojima se svaka žena oseća sjajno.

Foto: Zepter Fashion Selection/Promo

Svaki komad ove kolekcije rađen je ručno i odlikuje ga dugotrajnost i kvalitet.

Atmosferu na ovoj reviji zagrejala je Danijela Labović kolekcijom kupaćih kostima svog brenda Dach Swim.

Foto: Zepter Fashion Selection/Promo

Jednostavni, a efektni, svedeni, a raskošni, kupaći kostimi Dach Swim biće preporuka za ovo leto i plaže širom sveta.

Foto: Zepter Fashion Selection/Promo

Nakon dve godine pauze zbog pandemije virusa korona, Fashion Selection se vratio kroz velika vrata, a naredni nas očekuje od 19. do 21. novembra u hotelu Hyatt Regency.

BONUS VIDEO: Modni promašaji na Met Gali

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram