Prva Luj Viton kolekcija za bebe je čista magija

luj viton
Foto: Louis Vuitton/ Promo

Bajkoviti komadi za najmlađe.

Znate li da je nedavno svetlo dana ugledala prva Luj Viton kolekcija za bebe? I dok je mnoge čudilo to što se ovaj brend do sada nije bavio dečjom modom, očigledno su potrebe luksuznog tržišta ukazale da je vreme za to.

Foto: Louis Vuitton/ Promo

Nedavno predstavljena kolekcija se sastoji od kompletnog asortimana odeće i dodataka za decu od tri do 12 meseci starosti, od dnevne odeće do odevnih kombinacija za posebne prilike.

Pletene pantalonice i kombinezoni, bodiji, pidžame, košuljice, haljinice, trikotaža i kaputići jednostavno su neodoljivi, baš kao i dodaci kao što su čarape, kape, cipelice…

Foto: Louis Vuitton/ Promo

Kolekcija takođe sadrži niz dečjih predmeta, poput medvedića, srebrne čaše, zvečke, ćebadi, putnih torbi i toaletne torbice. Svoje je mesto dobio i kultni Luj Viton kovčeg, ali sada pretvoren u dečji ormar, piše luxurysociety.hr.

Foto: Louis Vuitton/ Promo

Posebna pažnja posvećena je detaljima kao što su sedefasti dugmići, vezeni motivi, ukrasi i jacquard uzorci.

Tkanine su pažljivo odabrane i uključuju organski pamuk, sertifikovanu kožu i kašmir i vunu od dobavljača koji su predani dobrobiti životinja, ističu u kompaniji Luj Viton.

Foto: Louis Vuitton/ Promo

Izlaskom ove dečje kolekcije Luj Viton je najavio da je ovo samo prva od mnogih, a druga kolekcija se očekuje u septembru.

BONUS VIDEO: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram