Providna bluza Marije Žeželj na Armani reviji zaslužuje 10

marija žeželj armani
Foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Srpska manekenka i jutjuberka Marija Žeželj učestvovala je na reviji Armani na Nedelji mode u Milanu gde je prošetala neke zaista sjajne komade. Posebno se izdvaja jedna bluza na bretele koja je potpuno providna i nosi se bez brusa.

Marija se pojavila u vrlo zanimljivom modelu – providnoj majici na bretele i suknji prelivenih boja nalik na akvarel.

Marija je ponosno prošetala čuvenom pistom u kombinaciji bele, plave i crvene, sa strogo zategnutom dignutom kosom.

Marija Žeželj
Marija Žeželj Foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Više nego zahvalna na ovoj prilici. Hvala brendu Emporio Armani! Neverovatan šou“, napisala je Marija uz fotografiju na svom Instagramu.

Marija je i prošle godine šetala pistom na Nedelji mode u Milanu, tada za brend Dolce&Gabbana.

U međuvremenu je postala miljenica modnog sveta, a jedan od prvih velikih uspeha u svetu mode bio je krajem oktobra 2016. Marija je tada u Italiji proglašena za lice godine na takmičenju lepote The Look of the Year.

Za nju smo prvi put čuli krajem 2014. godine, kada je napravila svoj Jutjub kanal, na kom danas ima više stotina hiljada pratilaca.

Godine 2017. Marija se prvi put oprobala u sinhronizaciji animiranog filma Mali šef, u kome je pozajmila glas jednom od likova.

Sredinom 2017. objavila je svoj prvi singl — Dance Like Nobody’s Watching, a u novembru iste godine objavila je novi singl — Louder Than A Drum. Pesma Dance Like Nobody’s Watching se krajem 2017. godine našao na drugom mestu od 25. najgledanijih spotova izvođača Universal Music u Srbiji.

Na dodeli regionalnih muzičkih nagrada Music awards ceremony koja je održana u Beogradu 29. januara 2019. Marija je dobila priznanje za najboljeg novog pevača u regionu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: MODNI TRIKOVI