Lekcija manekenke fotografu posle njegovog – moraš da smršaš

Manekenka, belgijanka
Foto: Printscreen/TikTok/thewizardli

Nikad ne komentarišite ženi kilažu. Baš to se desilo jednoj manekenki jer joj je fotograf na snimanju rekao ono što nijedna ne želi da čuje – da malo smrša.

Dvadesetdvogodišnja manekenka i influenserka iz Belgije snimljena je kako se raspravlja s fotografom na jednom snimanju jer joj je kazao da treba da smrša do sledećeg fotografisanja. Manekenka poznata i po snimcima na TikToku podelila je taj trenutak koji je snimio njen prijatelj i do sada ima oko pet miliona pregleda.

@thewizardliz

I have no words

♬ original sound – Thewizardliz

„Ne treba ti da mi kažeš šta ću da radim sa svojim telom. Imaš sreće što se osećam prijatno u svom telu i što volim sebe, ali da je u pitanju druga devojka, nesigurna u svoj izgled, taj tvoj komentar bi doslovno mogao da je izludi“, kazala je lepa Belgijka nakon fotografove upadice.

U svom oštrom odgovoru ona je dodala kako bi ta devojka prestala da jede, merila svaki zalogaj, kosa bi joj opadala. Organi bi joj odumirali.

„Mogla bi da umre zbog tvog komentara. Treba da paziš šta pričaš“, odbrusila je ona.

Dodala je i da ona ne treba da smrša jer je već vrlo mršava, a čak i da ima viška kilograma, nije na fotografu da joj kaže šta treba da čini, kao i da pazi šta priča jer takvi komentari ljude vode u poremećaje ishrane.

Na sajtu Njujork Post pišu da, nakon što je napustila snimanje, brend za koji je pozirala joj se izvinio i zamolio je da se vrati naknadno sa drugim fotografom, dok je prethodni otpušten.

„Pre nego što je snimanje počelo, kazao mi je da mogu da se snimam ponovo za dve nedelje ako želim, ali da bi bilo najbolje da ne jedem kako bih bila mršavija na fotografijama. To me je šokiralo. Prvo sam par minuta samo gledala u njega“, kazala je manekenka nakon svega što se desilo.

Dodala je i kako je fotograf pokušao da objasni šta je hteo da kaže – da je sve izjavio iz svog velikog iskustva .

„Ali to mu ne daje za pravo da mi sugeriše da se izgladnjujem. Ipak, mislim da mu je bilo žao zbog toga što je rekao jer je imao nameru da se potom izvini i to je za pohvalu. Ljudi greše i uče iz tih grešaka. Zaista sam htela da nauči šta znači izgovorena reč i mislim da sam uspela u tome“, zaključila je manekenka, ali i dodala da više verovatno neće da se bavi modelingom, kao i da nikad to i nije posebno želela baš zbog ovakvih stvari.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: MODNI TRIKOVI