Probala sam sve TikTok trikove za nošenje brusa i evo koji rade

Foto: Printscreen/ TikTok/ americanthreads

U moru fora samo neke imaju smisla.

TikTok je mnogima postala omiljena platforma za pronalaženje novih trikova koji olakšavaju život, genijalnih načina kako da nosimo garderobu i kako sebe da naučimo da se lako našminkamo.

Nažalost neki od ovih saveta ne prođu dobro, a mnogi umeju da budu i opasni, ali svakako u moru bezbroj forica izdvoji se i poneka koja ima smisla.

Jedna od kategorija popularnih za smišljanje trikova je šta sve možete da uradite sa brushalterom. Žene rade svašta, preko guranja majice ispod brusa da naprave krop topove i  oblačenja bruhaltera preko haljine, do raznih pokušaja da se sakriju te grozne bretele koje često vire ispod letnjih majica i haljinica.

Normalno je da budete skeptični, ipak se, na kraju dana, radi o internet triku, ali mi smo rešile da testiramo sve što se preporučuje, a može se uraditi sa jednim brushalterom i iskreno ćemo vam reći imali smisla da se oprobate u nekom od ovih trikova.

Skrivne bretele za majicu sa dubokim izrezom na leđima.

Za ovo će vam biti neophodan brushalter sa kojeg bretele mogu da se skidaju. Potrebno je da otkačite bretele sa zadnjih zakačaljki i da ih ponovo povežete ispred sebe i dovoljno ih zategnete kako se brushalter ne bi pomerao.

@kristinakacheeva Try this hack! #hack #hacks #stylehacks #fashionhacks #styletips #diy #diyhacks #diyfashion #clothinghacks #girltips #girlhacks #brahack #lifehack ♬ WHOLE LOTTA MONEY - BIA

Nije teško ispratiti uputstvo iz videa, ali možda ćete imati problem sa zakačinjanjem bretela jedne za drugu, brushalter je stajao dobro ali još jedno pitanje je – koliko bi mi bilo udobno da celo veče provedem sa ovako nameštenim grudnjakom, jer ipak mora da bude malo zategnutiji kako se ne bi mnogo pomerao.

Sve u svemu nije loša ideja ako trenutno nemate kod sebe brushalter bez bretela, a baš želite da obučete tu majicu sa otvorenim leđima, svakako računajte na to da će vam biti neudobno, ali sa druge strane dobićete izuzetan puš-ap efekat.

Kada vam brushalter bez bretela spada

Ako imate problem sa tim da vam brushalter bez bretela stalno spada možda ćete pokušati da probate ovaj trik, ali ne mogu da garantujem da će vam uspeti.

Opet vam je potreban brushalter sa kog mogu da se skidaju bretele, poenta je da jednu bretelu zakačite na mesto za kačenje na leđima, što više je skratite i onda je preko grudi prebacite do drugog mesta za kačenje na leđima i zakačite.

Na taj način bretela će doći kao dodatni steznik za vaše grudi, pa bi i brushalter trebalo manje da klizi.

@americanthreads Style hack to save the day!💎 Comment your fave emoji☺️ #stylehack #brahack #straplessbra #straplessbrahacks #straplesstop #fashionadvice #needtoknow ♬ original sound - kooze

Ovaj trik je potpuna glupost, zategnuta bretela je samo još više vukla brushalter na dole, i nikako neće biti od pomoći devojkama sa većim grudima, svakako sad ima toliko dobrih različitih brushaltera bez bretela da uopšte nema potrebe kvariti regularne bruseve i od njih pokušavati nemoguće

Nevidljive bretele

Za ovaj trik je potrebno da otpustite bretele toliko da možete kroz njih da proturite i glavu i drugu ruku – krajnje nemoguće, mislim da nema svrhe ni da pokušavate. Uspela sam sa jednim jedva, a sa drugim nikako. Ako nosite top korset ili top kao devojka sa videa možda je u ovakvoj situaciji bolje izaći napolje bez brushaltera nego se pola sata mučiti da izvedete nešto što neće imati mnogo smisla.

@carolinafreixa 2 no-show bra hacks!🖤 #hacks #tips #brahack #tutorial #fashion ♬ Peaches - Justin Bieber

Brus za majice bez jednog rukava

Ako želite da nosite majicu koja ima samo jedan rukav znate koja je muka kad treba da smislite šta da uradite sa bretelom od brushaltera koja grozno štrči.

Za ovaj trik je neophodno samo tu bretelu koja se vidi malo popustiti i prebaciti preko glave na drugo rame koje je pokriveno rukavom.

@chelsii_latelyy Reply to @mollysaidyes the requested one shoulder bra hack! #hack #fypシ #brahack #plussize #smallbusinesscheck ♬ Beggin' - Måneskin

Ovaj trik će nažalost upaliti samo za široke majice bez jednog rukava, nikako za ove uske koje su sada sve više popularne, takođe dosta je i neudban jer vam sve vreme povlači grudi na jednu stranu, i nikako ne leže dobro na ramenu.

Sve u svemu, ovo je možda samo dobro i zabavno iskustvo, jer iskreno ne bih se usudila da ni jedan od ovih trikova plasiram u javnosti prosto zato što su dosta neudobni i zato što bih rizikovala da mi se brushalter pomeri i otkrije nešto što ne bih htela.

Najbolje je ipak kupiti odgovarajuću garderobu za odgovarajuću namenu umesto pokušaja da od nečega napravimo nešto što nije.

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram