Prelepe slavne žene koje ne skrivaju probleme s noktima i stopalima

Foto: JA / Everett / Profimedia; Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia; KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

Da li vas nesređeni nokti ili ispucale pete sprečavaju da nosite omiljene sandale? Njih ne.

Koliko puta vam se dogodilo da poželite da obujete neke otvorene sandale ili štikle, a onda ste shvatili da vam stopala baš i nisu u najboljoj formi i odustali ste od te ideje?

Foto: David Livingston / Getty images / Profimedia

Suve i ispucale pete, žuti tabani, oštećeni nokti, gljivice… Ovo su samo neki od problema na stopalima sa kojima se svakodnevno susrećemo i pokušavamo da ih rešimo samostalno ili uz pomoć pedikera.

KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

Naravno, ponekad jednostavno zaboravimo ili nemamo vremena da uradimo piling peta ili odemo kod pedikera da nam sredi nokte, ali to ne bi trebalo da bude prepreka za nošenje otvorenih cipela jer se svi ovi problemi brže i lakše rešavaju ako su naša sstopala redovno izložena vazduhu.

JA / Everett / Profimedia

Glumica Bri Larson otišla je korak dalje i 2016. godine došla na dodelu nagrada Američkog udruženja glumaca sa jasno vidljivom gljivicom na noktima na nogama.

Te godine je osvojila nagradu za najbolju glavnu glumicu i bez oklevanja stala pred fotografe koji su zauvek ovekovečili njeno modno izdanje, ali i probleme sa noktima. Isto je uradila i 2017. godine na premijeri svog filma „Unicorn Store“, koja je održana na Filmskom festivalu u Torontu.

Credit line: JA / Everett / Profimedia

Kate Bosvort nije skrivala ispucane pete na premijeri svojeg filma „Life Happens“. Glumica je obula efektne sandale s visokom potpeticom ukrašenom blještavim cirkonima i ponosno pozirala, kako prenosi Zadovoljna.hr.

Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

Bonus video: Nail Masterclass – Hilton

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram