Još malo do kraja letnjih sniženja: Ovo je modni ulov koji treba da kupiš sad i da nosiš zauvek

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia; massimodutti; beosport; koncept45; fratelli; oneshop

Čak i najbolje obučene žene sveta čekaju baš ovaj period da kupe ono što su merkale mesecima.

Činjenica je da ćete u Srbiji jako retko naći prava totalna sniženja kao u drugim zemljama, na kojim ćete na primer Jacquemus suknju čija cena je bila 530 evra, sada platiti 200 evra. Sigurno znate i za sve one profile koji uslužno šopinguju u obližnjim evropskim autletima umesto vas, pa na realnu cenu torbe ili nekog odevnog komada dodaju svoj procenat za uslugu kupovine i donošenja, kao i rešavanje carine. Tako biste torbu Coccinelle u jednom od takvih autleta trenutno platili 99 evra, ali ako je uslužna varijanta na to dodajte minimum 30 evra.

I u Srbiji su ipak aktuelne rasprodaje na kojima se mogu pronaći komadi koje ćete nositi godinama, od kvalitetih materijala, u neprolaznim varijantama. Mi smo pokušali da pronađemo baš takve stvari, one koje ćete uvek želeti da nosite kad ujutru otvorite ormar i koje neće završiti u fioci „možda nekad“.

Ako pogledate preporuke ljudi koji se razumeju u modu, videćete da često pominju ključne komade u garderoberu koji se međusobno lako kombinuju i super izgledaju i uz jeftinije stvari iz high-street ponude.

Pronašli smo na primer odlično Massimo Dutti odelo koje ćete nositi cele godine.

Foto:massimodutti

Od viskoze je, a postava je pamučna. Sako je na sniženju 7.990, a pantalone 4.990 dinara.

Odlična zelena Cult Gaia torbica je u Koncept45 snižena sa 41.400 na 28.900 dinara, a u istoj prodavnici haljina Nanushka koja je koštala 44.300 sada košta 24.600 dinara.

Foto:koncept45
Foto:koncept45

Jarko crvene helanke Elisabetta Franchi koje uz malo izmaštavanja možete obući u neki noćni provod, u MiaMaya sada koštaju 15.390 dinara.

Foto:miamaya

Bele Veja patike u prodavnici Fratelli sada, na sniženju koštaju 16.400 dinara.

Foto:fratelli

Farmerke G-Star u Beosportu su snižene 35 odsto i cena im je 10.718 dinara.

Foto: rs.beosport

Na istom mestu prsluk Pepe Jeans košta 5.874 dinara, a snižen je 40 odsto.

Foto: rs.beosport

Pelerina od šifona s resama Zara u oranž boji je zgodna za kombinovanje i osvežava svaku kombinaciju iako po kvalitetu ne spada u vrhunske komade. Cena joj je trenutno 3.390 dinara.

Foto:Zara

U Nanna Concept Store efektna bela košulja Julls Bianco je snižena 50 odsto i sada joj je cena 13.100 dinara. Ovako izgleda u plavoj boji kada se obuče.

Foto: nannaconcept.com

Kožne papuče Melisa Brown u One Concept storu koštaju 5.500 dinara.

Foto:oneshop

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram