Predivni portreti Kejt Midlton za njen 40. rođendan

Kejt Midlton Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Deveti januar je poseban datum u kalendaru Kejt Midlton. Vojvotkinja od Kembridža napunila je 40 godina u krugu porodice, ali je zato postala vlasnica tri portreta na kojima izgleda spektakularno. Reč je o fotografijama koje je uslikao Paolo Roversi, poznat po svom radu u svetu mode. Ova dela vrlo su posebna jer će biti deo stalne zbirke britanskog muzeja National Portrait Gallery, gde se nalaze i kadrovi sa veridbe, kada je iza kamere bio Mario Testino.

Na jednom od portreta, u sepiji, vojvotkinja od Kembridža pozira u prelepoj haljini od tila, čamac izreza, sa potpisom modne kuće Alexander McQueen – jedne od njenih omiljenih. No, ni nakit nimalo ne zaostaje, jer njeno izdanje krase verenički prsten i Collingwood dijamantske viseće minđuše, koje su nekada pripadale princezi Dajani.

Foto: EPA-EFE/Paolo Roversi HANDOUT

Još jedna od fotografija koju je objavila britanska kraljevska porodica je ona na kojoj nosi crvenu haljinu asimetričnog dekoltea i puf rukava. Kreaciju, čija je vrednost procenjena na 6000 evra, potpisuje već spomenuti britanski dizajner. Dragulji koje vidimo takođe imaju veliku sentimentalnu vrednost, budući da pripadaju Elizabeti II, piše City Magazine.

Foto: EPA-EFE/Paolo Roversi HANDOUT

„Dirnula me je njena toplina i srdačna dobrodošlica i oduševile su me njene svetle oči koje odražavaju lepotu njene duše, i njen osmeh koji pokazuje velikodušnost njenog srca. Upoznao sam divnu osobu, koja svojom pozitivnom energijom, može doneti nadu celom svetuˮ, izjavio je Roversi o saradnji sa vojvotkinjom od Kembridža.

Foto: EPA-EFE/Paolo Roversi HANDOUT

Čestitamo, Kejt!

BONUS VIDEO: Joga vežbe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram