Da li je ovo dokaz da je Tamara Vučić promenila stilistu?

Tmara Vučić, Foto: ATA Images

Oblači smelije komade.

Tamara Vučić još jednom je privukla pažnju efektnom odevnom kombinacijom.

Sinoć se u Beogradu u Narodnom pozorištu održala revija Igora Todorovića, kao poslednja na Belgrade Fashion Weeku, na kojoj se među zvanicama iz sveta poznatih pojavila i prva dama Srbije. Kao i obično, Tamara je reviju posmatrala iz prvog reda u otmenoj kombinaciji.

A ovom prilikom nosila je elegantan beli komplet sa svetlucavim šarama, preko kog je imala kaput u istom dezenu sa predimenzioniranim biserima i svetlo roze krznom. Kao i uvek, šminkom je posebno istakla oči, dok je na usnama imala nude ruž.

Tamra Vučić, Foto: ATA Images

Međutim, posmatrajući njena izdanja s početka javnih pojavljivanja i danas, deluje kao da je Tamara Vučić promenila stilistu, jer se u modnom smislu drastično „oslobodila“.

Do nedavno, njene kombinacije su bile dosta svedenije, u jednostavnim krojevima, a onda se pojavila početkom nedelje na reviji posvećenoj Jovanki Broz u mini haljini, a samo dva dana nakon toga u kaputu sa roze krznom.

Tamara Vučić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Svi koji su pratili stil prve dame Srbije, primetiće da ovako smelije komade pre nije nosila. Uostalom, dovoljan je jedan pogled na njene prethodne autfite i videćete razliku.

Foto:TANJUG/ MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA
Tamara Vučić i Darija Kisić Tepavčević Foto:
Tamara Vučić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs
Tamara Vučić Foto: Slaven Vlasic / Getty images / Profimedia

Nego, da li i vi mislite da je u njen stil još neko umešao prste?

***

BONUS VIDEO: Dodela Gremi nagrada i poznati na crvenom tepihu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram