Popularna frizura koje zapravo dodaje godine

frizura
Foto: Grosescu Alberto Mihai / Shutterstock Editorial / Profimedia

Razbarušena frizura s puno slojeva koja dodaje godine.

Dodavanje slojeva bilo kojoj frizuri dodatno će povećati volumen vaše kose i učiniti je posebno zanosnom, a kako se čini, ove sezone nosiće se upravo stepenasto.

Zato ako želite da zablistate kao Bili Ajliš, odlučte se za stepenasto. Ali budite pažljivi kod odabira frizure jer stepenasta kosa može učiniti više štete nego koristi vašem izgledu. Ako ne odgovara vašem obliku lica, može vas vizuelno učiniti starijima.

Zato je kod ovakvih promena najbolje posetiti stilistu kojem verujete i koji će vam oblikovati frizuru stvorenu za vas, piše avaz.ba.

Jako stepenasti bob

Ova čupava frizura s puno slojeva bila je vrlo popularna sedamdesetih i devedesetih godina. Prvo što možete primetiti na ovoj frizuri je slojeviti stil šišanja koji odgovara svim tipovima kose.

Iako je vrlo svestrana, ova frizura ne stoji jednako dobro svima i vrlo lako može dodati godine vašem licu, a to se događa kada preteramo sa slojevima.

Stepenasta frizura, kada je pravilno ošišana, daje volumen i prepoznatljivi ‘neuredno glamurozni stil’. Ali treba biti umeren u svem jer stilisti se slažu da ne postoji gora frizura od one s previše slojeva.

BONUS VIDEO: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram