Omraženi modni hit iz devedesetih vratio se na velika vrata

kožni sako
Foto: Tsuni / USA / Alamy / Alamy / Profimedia

Kožni sako gospodario je modnom scenom devedesetih i nisu mogle da mu odole ni zvezde sa A liste, posebno glumica Gvinet Paltrou. Volela ga je i manekenka Sindi Kraford, a danas ga na velika vrata vraća baš njena ćerka Kaja Gerber.

Ko se smatra detetom devedesetih u sećanje sigurno može prizvati helanke od likre i oversajz majice, a posebne modne avanture bile su trenerke jarkih boja, pišu na sajtu 24sata.hr. I mada bismo štošta iz tog perioda rado zaboravili, neki komadi se iznova vraćaju u modu, poput kožnog sakoa.

View this post on Instagram

official business

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Pročitajte još:

Ovom upečatljivom trendi komadu nisu mogle da odole ni zvezde Dženifer Aniston, Sindi Kraford, Gvinet Paltrou. Ona ga je kombinovala sa slip haljinama, vintidž trapericama i nikad nije prolazila nezapaženo. Trend su vrlo rado preuzele i današnje influenserke poput modela Kaje Gerber, koja je inspiraciju možda pronašla baš kod svoje mame Sindi Kraford.

Ovi prelazni dani iz leta u zimu idealni su za kožni sako koji lepa Kaja vešto uklapa uz helanke od likre, tako popularne devedesetih. Kožni sako spremno su prihvatile su si Kendal Džener, Bela Hadid i Hejli Biber.

Pored toga, u radnjama se ovi modeli mogu naći i od eko-kože.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram